Друг съвет от шефа на Apple е да продадем стария

...
Друг съвет от шефа на Apple е да продадем стария
Коментари Харесай

Тим Кук: Пестете от кафе и ще си купите iPhone X

Друг съвет от шефа на Apple е да продадем остарелия си айфон

Всеки може да си разреши iPhone X, в случай че се откаже от няколко чашки кафе седмично, съобщи Тим Кук

Тази седмица на пазара излезе юбилейният iPhonе X. Цените стартират от 999 $ за версията с 64GB и 1149 $ за вид с 256GB на пазара в Съединени американски щати, а у нас – от 1700 лева И до момента в който мнозина не биха дали за нищо на света сходна сума за смарт телефон, други са склонни даже да задлъжнеят, само че да имат флагмана.

Според шефа на Apple Тим Кук, всеки може да си разреши iPhone X, в случай че се откаже от няколко чашки кафе седмично, написа MacRumors, базирайки се на изказване на CEO-то по време на конференция във връзка финансовите резултати на компанията, оповестени през седмицата.
още по тематиката
Повечето консуматори на Apple в Съединени американски щати купуват операторски версии на смарт телефони и заплащат избрана сума всеки месец. Така да вземем за пример, AT&T предлага базова версия на iPhone X за разсрочено заплащане в продължение на две години и половина против сумата от 33,34 $ на месец.

„ Важно е да знаете, че голям брой хора заплащат ежемесечно за смарт телефони. Мисля, че можете да си купите iPhone X единствено за 33 $ на месец. Това са няколко кафета на седмица, или по-малко от една чашка кафе всеки ден в някое от приятните кафенета ”, разяснява Тим Кук.

Много притежатели на iPhone продават своите остарели смарт телефони, като по този начин понижават цената за ново устройство с 300-350 $, споделя още Кук. По неговите думи, iPhone има най-висока стойност на препродажба в промишлеността.

Що се отнася до ценообразуването, Тик Кук разяснява: „ Ние не се опитваме да таксуваме [потребителите] с най-високата цена, която можем да получим. Ние просто се опитваме да оценим това, което доставяме. iPhone X има доста нови технологии, които водят промишлеността ”.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР