Дръжте се мъжки“ – новото парче на 100 Кила и

...
Дръжте се мъжки“ – новото парче на 100 Кила и
Коментари Харесай

Новото парче на Килата и Гери-Никол счупи тъпомера

„ Дръжте се мъжки “ – новото парче на 100 Кила и Гери-Никол , не срещна утвърждение даже измежду върлите почитатели на изпълнителите.

Клипът на Яката дупара и сътрудника й наподобява на равнище, доколкото се радва на триумф измежду тийнеджърите, които могат да се насладят още веднъж на нейните прелести и нахакано държание.

Останалото обаче е цялостна боза, безапелационни са феновете й. „ Това даже не е чалга, а е някаква подигравка на чалга! “, „ Най-безсмислената и тъпа ария, която в миналото сме чували “, гласят отзивите откакто видеото се завъртя в мрежата.

Не е ясно кой е текстописецът, а в YouTube канала на младата звезда за създател на римите, музиката и аранжимента се показва единствено лейбълът “G-N Music ”. Гневните мнения са много крайни и всички единомислещо дефинират творението за цялостна излагация. Някои са разочаровани и от обстоятелството, че музикалният план мощно прилича на предходните, издадени от русокоската.

„ Тя слуша рап, аз чувам рап, дръжте се мъжки, дръжте се мъжки, прибирам ви у дома “, реди Гери-Никол несвързаните по смисъл реплики, част от текста на „ Дръжте се мъжки “.    

 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР