ДПС и Обединени патриоти си размениха остри реплики в декларации

...
ДПС и Обединени патриоти си размениха остри реплики в декларации
Коментари Харесай

Остри реплики и обвинения в насаждане на омраза между ДПС и Патриотите

Движение за права и свободи и Обединени патриоти си размениха остри реплики в заявления във връзка ескалацията на напрежение в Асеновград, предава БНР. Лидерът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ упрекна патриотите и персонално вицепремиера Валери Симеонов в втълпяване на етническа непоносимост.

„ Наказателната отговорност е персонална и поради етническата принадлежност на провинили се лица или на нарушители да внушаваме групова отговорност на цели етнически групи, е извънредно рисково. Пожар с бензин не се гаси ", разгласи Карадайъ.

Според депутата Милен Михов от Обединените патриоти Движение за права и свободи е в основата на незачитането на законите от страна на ромите в Асеновград, които са: „ следващите, които демонстрираха ясно, че живеят в паралелна страна, че нямат боязън от закона и че за тях важат само разпоредбите на техния родов жанр. Кой е в основата на това? Една псевдолиберална политическа групировка, която сякаш се бори за права и свободи. Същите, в чийто джобове потекоха милиони левове на всевъзможни грандови схеми и усвоиха сполучливо стотици милиони за ромското включване ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР