Положиха асфалт на мястото на смъртоносната катастрофа с кола на

...
Положиха асфалт на мястото на смъртоносната катастрофа с кола на
Коментари Харесай

Положиха асфалт на пътя, където катастрофира кола на НСО с Кирил Петков

Положиха асфалт на мястото на смъртоносната злополука с кола на НСО и Кирил Петков. Това стана ясно от фрагменти, качени в обществените мрежи, видя " Фокус ".

" АПИ постави нов асфалт на мястото, където джипът на Кирил Петков умъртви човек край Аксаково. Защо?! Как ще се вършат нови експертизи и следствени опити? Или към този момент мачът е свирен - убитият е отговорен, властта е почтена! ", пита жител.

" Мястото на входа на Аксаково, където предходната седмица кортежът на Кирил Петков умъртви човек, е прясно асфалтирано. Току-що, единствено съответната права.

Минавах оттова преди няколко седмици, асфалтът беше повече от отличен.

След направеният експресен ремонт, всякаква спомагателна експертиза по отношение на убийството, става невъзможна ", написа политическият анализатор Виктор Димчев във Facebook.

Припомняме, че министър председателят Димитър Главчев изиска от министъра на районното развиване и благоустройството Виолета Коритарова да извърши незабавна инспекция по отношение на информацията за асфалтирана част от път в региона на Аксаково, където преди дни имаше тежка злополука с автомобил на НСО.

Министър-председателят чака в незабавен порядък писмените пояснения на министъра, както и какво наказване ще бъде наложено на виновните за вземането на това решение.

Междувременно: Министърът на районното развиване и благоустройството Виолета Коритарова разпореди неотложно да се образува дисциплинарно произвеждане против шефа на Областно пътно ръководство – Варна инж. Явор Пасев и началника на отдел " Инвестиционно-ремонтни действия “ в ОПУ – Варна Севдалина Казълова.

Докато тече дисциплинарното произвеждане чиновниците са отстранени от работа.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР