Дойдох с една единствена цел да търсим решение по националните

...
Дойдох с една единствена цел да търсим решение по националните
Коментари Харесай

Росен Плевнелиев: Ще зададем на всички партии един елементарен въпрос, няма да говорим за създаване на коалиции

" Дойдох с една единствена цел да търсим решение по националните цели. Трябват ни работещи институции и решения ". Това съобщи президентът Росен Плевнелиев, съобщи БГНЕС.

Не приказваме за каквото и да било основаване на коалиция, акцентира Плевнелиев и добави: Ще се радваме без значение с кой мандат да има държавно управление, а ние да сме съдействали за това. Сега би трябвало да се работи за работещи институции. Плевнелиев съобщи, че ще се мине през всички стратегически тематики - Шенген, превъоръжаване, какви ще са решенията на партията по незабавни въпроси като правосъдна промяна, проекта за възобновяване. Ще зададат един обикновен въпрос на партиите: подготвени ли сте да намерите решения на тези въпроси и подготвени ли сте да съставите държавно управление, добави той.

Соломон Паси съобщи, че се намираме в неповторима обстановка и би трябвало да намерим неповторими решения. " Ние виждаме доста общи неща сред партиите, повече, в сравнение с ги разделят. Но няма разговор. Ще облекчим разговора ", сподели още Паси и добави, че едно от най-трудните неща е да подпомогнеш разговора сред българи. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР