Страните членки на ЕС забраниха излъчването и разпространението на още

...
Страните членки на ЕС забраниха излъчването и разпространението на още
Коментари Харесай

В ЕС забраниха разпространението на още 4 медии, свързани с Русия

Страните членки на Европейски Съюз не разрешиха излъчването и разпространяването на още 4 медии, свързани с Русия - уеб сайтът Voice of Europe ( " Гласът на Европа " ), организация " Новости " и вестниците " Известия " и " Российская газета ".

Англоезичният уебсайт Voice of Europe е основан в Чехия. Той бе глобен от управляващите в Прага в края на март, откакто бе разгласен за част от проруска мрежа за въздействие. Тогава стана ясно, че Русия е плащала на евродепутати, с цел да популяризират нейната агитация.

Тези медии са под непрекъснат директен или заобиколен надзор на съветското управление. Те предизвикват и поддържат съветската нападателна война в Украйна и играят основна роля в дестабилизирането на прилежащите на Русия страни, се споделя в претекстовете.

В сходство с Хартата за главните права признатите през днешния ден ограничения няма да попречат на упоменатите медии и техните чиновници да правят в Европейски Съюз активност, друга от излъчването, да вземем за пример провеждането на изследвания и изявленията.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР