Довчерашни лицемерни фенове на папата, днес се обърнаха и люто

...
Довчерашни лицемерни фенове на папата, днес се обърнаха и люто
Коментари Харесай

Пак ли дяволи четат Евангелието по време на война?!

Довчерашни лицемерни почитатели на папата, през днешния ден се обърнаха и люто го жигосват. Защо ли? Ами доста просто – множеството от тях крепко захлебват от войната в Украйна посредством еврофондове и всевъзможни други американски и демон знае още какви траншове, фондации и впрочем мародерски начини и източници.

Как другояче естествен човек ще скочи против праведните слова на светия отец, християнинът Папа Франциск: “силен е този, който има смелостта на бялото знаме ”. Войнолюбците незабавно се нахъсаха и засъскаха против папата, та се наложи незабавно конкретизиране от страна на Ватикана в жанр какво е желал да каже създателят.

„ Папа Франциск  Папа Франциск Франциск (на латински: Franciscus PP.), до избирането си Хорхе Марио Берголио – римски папа от 13 март не е призовал Украйна да се съобщи в изявлението си за швейцарска телевизия, в което изиска страната да развее " бяло знаме " и да стартира договаряния за мир, посочи шефът на пресслужбата на Ватикана Матео Бруни във връзка оповестени преди ден елементи от обещано от понтифика изявление. То е направено преди месец за швейцарската социална телевизия и е трябвало да бъде пуснато на 20 март, само че след тълкуванията на думите на главата на Римокатолическата черква то бе оповестено напълно от Ватикана в неделя. ”

Ето какво дава отговор Главата на Римокатолическата черква на въпроса:

„ - В Украйна има хора, които молят за смелостта [страната им] да се съобщи, за [вдигане] на бялото знаме. Но други споделят, че това би легитимирало силата. Какво мислите?

- Това са интерпретации…Но имам вяра, че тези, които виждат обстановката, тези, които мислят за хората, тези, които имат смелостта да вдигнат бялото знаме и да договарят, са по-силни. И през днешния ден може да се договорят благодарение на интернационалните сили.

Думата договарям е смела дума. Когато видиш, че си надвит, че нещата не вървят, би трябвало да имаш смелостта да преговаряш.

Срам те е, само че с какъв брой смъртни случая ще свършиш? Преговаряйте в точния момент, търсете страна, която да работи като медиатор. Днес, да вземем за пример във войната в Украйна, има доста искащи да работят като медиатори. Турция се предложи за такава роля. И други. Не се срамувайте да преговаряте, преди нещата да са се влошили.

" Човек може да изпитва позор ", споделя папата за договарянията, " само че с какъв брой мъртви ще приключи (войната)? (Човек трябва) да договаря в точния момент, като откри страна, която може да бъде медиатор ", добавя папата, който стотици пъти се е молил за " мъченическа Украйна ". Попитан дали е подготвен да посредничи, той дава отговор: " Тук съм. "

Та значимият въпрос в цялата тази изкуствено основана нервност от страна на всякакви интересчии и печалбари, е:

Кой желае мирни договаряния и кой има интерес да подклажда огъня на безумието в Украйна, което продължава втора година?!

Сигурна съм, че всеки човек, който не е зает с дяволския интерес мародерски да печели от войната, от гибелта на стотици /засега/ почтени жертви, би подкрепил думите на Папа Франциск  Папа Франциск Франциск (на латински: Franciscus PP.), до избирането си Хорхе Марио Берголио – римски папа от 13 март.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР