Допълнителният пакет е наличен в 6 балкански държави извън Европейския

...
Допълнителният пакет е наличен в 6 балкански държави извън Европейския
Коментари Харесай

Vivacom добавя 5 пъти повече интернет към своя роуминг пакет +Roaming West Balkans

Допълнителният пакет е разполагаем в 6 балкански страни отвън Европейския съюз против преференциална дневна такса

Светлин Желев преди 7 секунди 0 Сподели

Най-четени

IT НовиниДаниел Десподов - 11:11 | 30.09.2023

Изглежда е намерено първото доказателство за съществуването на галактически струни

ТелефониЕмил Василев - 17:13 | 29.09.2023

Финландската Nokia показа смарт телефони с индустриална издръжливост и 5G за работа в рискови среди

IT НовиниСветослав Димитров - 18:38 | 30.09.2023

Ето какво да чакаме от “уеб-ориентираната “ версия на Microsoft Windows 12

Светлин Желевhttps://www.kaldata.com/Главен редактор

От октомври, Vivacom обновява изискванията за своя спомагателен роуминг пакет +Roaming West Balkans, като усилва включените мобилни данни в него с 5 пъти – от 100 MB на 500 MB дневно. Услугата +Roaming West Balkans разрешава диалози и сърфиране по време на роуминг в Сърбия, Република Северна Македония, Черна Гора, Албания, Косово и Босна и Херцеговина. Пакетът е с дневна такса от 6 лева с Данък добавена стойност, а в него са включени още 100 минути за изходящи диалози и 100 SMS-a дневно.

Услугата е годна за всички частни и бизнес клиенти на телекома, като +Roaming West Balkans се задейства единствено посредством позвъняване на център за обслужване на клиенти на номер 123. Vivacom поучава своите клиенти ръчно да избират мрежата на предложения оператор за всяка страна.

„ С тази стъпка даваме на българските консуматори опция за още по-свободна и налична връзка по време на пътешестване и престой в страни от Западните Балкани. Щастлив съм, че ние във Vivacom, като част от фамилията на United Group, за следващ път потвърждаваме, че слагаме интереса на клиентите в центъра и непрестанно предлагаме едни от най-конкурентните предложения за допустимо най-хубаво потребителско преживяване “, сподели Николай Андреев, шеф на Vivacom.

Телекомуникационни оператори от Европейския съюз (ЕС) и Западните Балкани, измежду които United Group, компанията майка на Vivacom и водещ снабдител на телекомуникационни и медийни услуги в Югоизточна Европа, подписаха Декларацията за роуминг, с която се понижават таксите за роуминг сред страните от Европейския съюз и Западните Балкани от 1 октомври 2023 година

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР