Доналд Тръмп спечели първичните избори на Републиканската партия в още

...
Доналд Тръмп спечели първичните избори на Републиканската партия в още
Коментари Харесай

Републиканският кандидат Доналд Тръмп спечели първичните избори в Мичиган, Мисури и Айдахо

Доналд Тръмп завоюва първичните избори на Републиканската партия в още три щата – Мичиган, Мисури и Айдахо – като по този метод усили така и така огромната си преднина пред единствената си съперничка – Ники Хейли. В Мичиган Тръмп победи Хейли във всички 13 окръга. В Мисури успеха му беше оповестена по-малко от два часа след началото на гласуването.

На протест в Северна Каролина предприемачът, против който се водят няколко цивилен и наказателни каузи, атакува сегашния президент и негов главен конкурент – Джо Байдън.
Законопроектът за границата на Байдън ще ускори нашествието против страната ни. Неговият проект ще унищожи изцяло общественото обезпечаване, Medicare, Medicaid, опазването на здравето и публичното обучение. Той унищожава тази страна, това е злополука. Но ние няма да му позволим да унищожи общественото обезпечаване. Няма да му разреша да срине Medicare. Няма да му разреша да трансформира държавните ни учебни заведения в мигрантски лагери.
Доналд Тръмп – претендент за президент на Съединени американски щати

Тръмп още веднъж употребява нормалните си причини против своите политически противници – демократите – обвинявайки ги, че употребяват правосъдната система, с цел да го отстранят от пътя на Байдън.

На финала на митинга Тръмп прикани всички свои симпатизанти да отидат до урните на изборите в така наречен „ Супер вторник “, когато ще гласоподават гласоподавателите в 16 щата, в това число Северна Каролина и Вирджиния.

Ники Хейли даде обещание да остане до конкуренцията най-малко до провеждането на всички избори в „ Супер вторника “, въпреки че до този миг не е спечелила в нито един щат. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР