Докато представя новия филм Вади ножовете 2, актьорът Даниъл Крейг

...
Докато представя новия филм Вади ножовете 2, актьорът Даниъл Крейг
Коментари Харесай

Британският актьор Даниел Крейг в нова роля

Докато показва новия филм " Вади ножовете 2 ", артистът Даниъл Крейг споделя, че за него не е естествено да танцува , само че не е могъл да устои на поканата за танц от режисьора на " Тор: Любов и гръмотевици " Тайка Уайтити, заяви Асошиейтед прес.

Двамата работят дружно върху реклама на водка, в която артистът, превъплътил се в Джеймс Бонд, поклаща бедра и танцува по коридорите на хотел, демонстрирайки татуирани бицепси с неповторима мимика.

" Беше сложна работа, тъй като аз не танцувам. Истината е, че имахме необикновен хореограф в лицето на Джакъл Найт, работих с него няколко дни. Просто се впуснах. Подобни благоприятни условия не идват постоянно ", сподели Крейг пред Асошиейтед прес. " Като съм се хванал на хорото, ще го играя до дъно ", добави той.

Във кино лентата " Вади ножовете 2 " компания другари на милиардера Майлс (Едуард Нортън) се оказва в капан на остров, на който вилнее палач.
Както и за първия филм, режисьорът Райън Джонсън е събрал звезди като Джанел Моне, Кейт Хъдсън, Лесли Одъм младши, Дейв Батиста.

Героят на Крей г, детективът Беноа Блан е единственият от първия филм, който се появява и в продължението. Британският артист споделя, че прави всичко по силите си, с цел да влезе в облика на южняка зевзек с типичния му акцент.

" Постоянно съм в облика, непрекъснато ", майтапи се той. " Трябва да работя настойчиво, с цел да го реализира, само че един път влезнал, той става част от мен ".
Означава ли това, че остава в облик и употребява южняшкия акцент и до момента в който е със фамилията си, със брачната половинка си, актрисата Рейчъл Вайс? Никакъв късмет.

" Семейството ми не е по този начин благо, не ми е разрешено да го върша ", смее се той.

Филмът, в който вземат участие още Катрин Хан, Джесика Хенуик и Маделин Клайн, излиза тази седмица по кината, преди премиерата по Нетфликс на 23 декември.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР