Докато Нина тъне в лукс, Боби философства за смисъла на

...
Докато Нина тъне в лукс, Боби философства за смисъла на
Коментари Харесай

Кой лъже? Боби Манекена запали война в предаване по bTV, вод...

Докато Нина тъне в разкош, Боби философства за смисъла на живота

Новото ток шоу, което зае мястото на дългогодишното „ Мармалад “ с водеща Радост Драганова, е към този момент „ Животът по автентичен случай “ с чаровната Алекс Сърчаджиева. Освен трагични истории на известни и елементарни хора, с които ще ни срещат на екран си остава и хумористичната графа „ Топ 10 “, където мястото на Мария Силвестър е заето от любимецът на феновете, артиста прочут ни от ролята си на Младен в сериала „ Съни бийч “ Иво Аръков. Разбира се куриозните случки с известни персони не могат да минат без присъединяване на Пиленцата от Монако. Гостуващите коментатори разискаха изявите им в обществените мрежи, лукса и гъзарията в които се „ къпят “ двамата и ги порязаха грубо.

На всички би трябвало да е ясно, че това не са истински облекла. Ясно е, че турците са играли с платовете, разяснява артистът Даниел Пеев. Бившият ерген Виктор Стоянов допусна, че може да са им подарък от известния дизайнер и те да не лъжат.

Като бяхме естествени хора не бяхме забавни, споделя манекена Боби, което ненапълно оправдава държанието на двамата в обществените мрежи.



Те не престават да забавляват почитателите си и да демонстрират първокласната страна на живота, в който са се потопили. Дори при престоя си на родна земя „ в таз страна, която не ги заслужава “ се снимат от коридорите и тоалетните на безценен хотел, написа vihrogon.com.

Постовете на Боби са съпроводени с мъдри мисли за живота и смисъла от него.

" Искам да виждам на живота като на хубава книга-колкото повече напредваш, толкоз повече нещата стартират да си идват на мястото и да имат смисъл!

Не какъв брой дълго, а какъв брой добре си живял е главното.

Не мечтай за живота си,а изживей фантазията си!

Обещанията са, с цел да ги изпълняваш. Думите са, с цел да ги докажеш. Чувствата са, с цел да ги почувстваш. Трудностите са, с цел да израснеш. Грешките са,за да придобиеш повече опит. А сърцето? Сърцето…За да обичаш!!От това място тръгнахме и към този момент 4 години няма кой да ни спре
I love MONACO. "

И още доста красиви и вдъхновяващи цитати можете да видите в профила му.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР