Докато Бритни Спиърс се занимава с развода си, Мадона ѝ

...
Докато Бритни Спиърс се занимава с развода си, Мадона ѝ
Коментари Харесай

Мадона планира да качи Бритни Спиърс на сцената на предстоящото си турне

Докато Бритни Спиърс се занимава с развода си, Мадона ѝ предлага завладяващо предложение. Според " Page Six " 65-годишната легенда на поп музиката се надява Спиърс да се причисли към нея на сцената по време на идното ѝ турне " Celebration ".

Макар че Мадона работи по пренасрочването на няколко дати от турнето - откакто по-рано това лято тя бе откарана в интензивното поделение - въпреки всичко би желала Бритни да се причисли към нея за една от петте дати в Лос Анджелис през март 2024 година Твърди се, че Мадона желае да се събере още веднъж със своята колежка, с цел да отпразнува идната 20-годишнина от взаимната им ария " Me Against the Music ".

Първоначално е желала Брит да се причисли към турнето ѝ още тази година, само че поради бактериалната зараза, която получи, всичко бе отсрочено, разкрива източник пред изданието. Музикалните митове са споделяли една сцена и в предишното. Тогава сплотиха напъните си и с друга поп певица - Кристина Агилера, а осъществяването им приключи с целувка.

Това няма да е първото присъединение на Спиърс на турне на Мадона. През 2008-а по време на " Sticky & Sweet Tour " сбъднаха желанието на публиката като излязоха двете.

Колкото до Бритни - предходната седмица изпълнителката на " Toxic " разкри, че възнамерява нов албум, на фона на бракоразводното дело, което води със Сам Асгари. Освен това е съсредоточена върху мемоарната си книга " The Woman In Me ", чието излизане е планувано за 24 октомври. Ако Спиърс в действителност издаде нов албум, това ще бъде първият ѝ след " Glory " от 2016 година

Що се отнася до Мадона - певицата се възвръща и се готви да стартира подготовки в Лондон. " Целият екип на Мадона отпътува за Лондон, с цел да стартира подготовки по турнето ", споделя още източникът. " Някои от танците са по-лесни, с цел да не натоварват Мадона. Тя се концентрира повече върху това да бъде водеща, в сравнение с да се пробва да бъде в крайник с поддържащите танцьори. Ще продължи да прави ужасно шоу, само че главната грижа на екипа ѝ е да се увери, че е здрава ", посочи осведоменият, предава Дир.бг.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР