Добро утро!Най-важното от деня и нощта:Нов масов гроб в УкрайнаИцо

...
Добро утро!Най-важното от деня и нощта:Нов масов гроб в УкрайнаИцо
Коментари Харесай

Три минути: Масов гроб в Изюм. Украйна печели на фронта. Кой целува великия везир

Добро утро!

Най-важното от деня и нощта:
Нов всеобщ гроб в УкрайнаИцо Хазарта с ария за съветския газ и " великия везир " Ивон Шуинар и Patagonia
В четвъртък стартира новата образователна година. За пръв път от две години образователната година започва без условие учениците да носят маски. Очаква се над 57 000 първокласници да тръгнат на учебно заведение в четвъртък, а близо 717 000 са всички възпитаници. В галерията можете да видите няколко.
Войната
Украинските управляващи откриха в град Изюм в Харковска област. Градът беше освободен от съветска окупация преди няколко дни.

„ Русия оставя гибел на всички места след себе си. Тя би трябвало да бъде държана виновна за това “, сподели президентът Володимир Зеленски

, защото няма условия за помирение сред двете страни. Това сподели генералният секретар на Организация на обединените нации Антонио Гутериш , който беседва с съветския президент Владимир Путин. В Киев Володимир Зеленски се срещна с председателката на Европейска комисия Урсула фон дер Лайен.

Руските военни изстреляха, което докара до щета на язовир и хидротехнически уреди на река Ингулец. Нападението е довело до покачеване на равнището на реката с няколко метра, а Киев одобри това като опит да се наводни Кривой Рог.

" Това е Украйна! ", " Никакъв съветски свят няма тук! ", " Вие сте герои! ". Така жителите на освободените от съветска окупация украински села в Харковска и Херсонска област посрещат бойците, които се връщат от фронта. Вижте.

В цяла Украйна хората са въодушевени поради триумфите на бойците на фронта. Победите обаче носят и нови провокации. Какви са те и какви се чака да са идващите стъпки на украинската войска?.
Кампанията
Христо Петров – Хазарта излезе с нова своя. В нея се загатват епизоди от кариерата му на депутат и се насочат реплики към Бойко Борисов, Ахмед Доган, Делян Пеевски, Слави Трифонов, Костадин Костадинов, Тошко Йорданов, Десислава Атанасова и други. “Целуни ръка на попа в оня манастир, целуни ръката и на великия везир. Дай му два милиона да проектира язовир и да пазиме етническия мир “, пее рапарът.

На изборите на 2 октомври ще се гласоподава в в България и в 755. За гласуването в страната се планувани 9369 машини, като 1105 секции машините ще бъдат по две. В чужбина е замислено да се гласоподава с общо 10 999 машини.

Въпреки че твърди, че наподобява на модерните леви партии на запад, Българска социалистическа партия не се държи напълно като тях. В някои моменти даже наподобява на някои от крайнодесните обединения в Европа. какво виждат българските социалисти в огледалото и по какъв начин се държат социалистите в други европейски страни.

Очакваме вашето мнение на страницата ни във или на.
Русия
Върховният съд на Русия, една от последните самостоятелни медии в страната. Вестникът беше упрекнат за това, че не е маркирал материалите си като готови от медия, включена в регистъра на задграничните сътрудници на Министерството на правораздаването в Русия.

Целта на прангите - ограничители, които са свързани с вериги към глезените, е да пречат на напредването на арестувания човек. Звучи като част от предишното, само че в Русия това е настояще,.
И моето ентусиазъм
Много супербогати хора подаряват огромни суми за щедрост. Малко са обаче тези, които са подготвени да се разделят с целия си бизнес., неговата брачна половинка и двете им пораснали деца се отхвърлят от собствеността си върху нея. Нейните облаги ще отиват към планове и организации, които се борят за справяне с климатичните промени. Ивон Шуинар е човек на деня на Свободна Европа.

се за този бюлетин, с цел да получавате всяка заран в пощата си " 3 минути " – обзор на най-важните вести.

Искрено Ваш,

Николай Лавчиев
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР