Добро утро. Най-важното днес:Турция преговаря за БоташГодишнината от ЧернобилЕдин процент

...
Добро утро. Най-важното днес:Турция преговаря за БоташГодишнината от ЧернобилЕдин процент
Коментари Харесай

Три минути: Борисов иска доминираща сила и власт. Пеевски пази съдебната система и службите

Добро утро. Най-важното през днешния ден:
Турция договаря за " Боташ " Годишнината от Чернобил " Един % смяна "
Бившият министър председател и водач на ГЕРБ Бойко Борисов е подготвен още веднъж да работи дружно с ПП-ДБ в ръководството на страната, само че единствено на неговата партия. Това сподели той в неделя на фона на нова серия взаимни нападки сред него и водачите на ПП-ДБ.

В размяната на реплики в петък се включи и глобеният за корупция от Съединени американски щати съпредседател на Движение за права и свободи Делян Пеевски, откакто от ПП-ДБ разкритикуваха Борисов, че би трябвало да се откъсне от неговото въздействие. Пеевски се закани, че няма да разреши " да разбият българските служби, да разбият българската правосъдна система ". В това са събрани изявленията им от петък.

Междувременно служебният министър председател Димитър Главчев смени регионалните шефове на София и още 5 града. С това чистката в държавната администрация, стартирана от кабинета му, обхвана общо над 40 смени. Колегите от обобщават промените до тук.

Турция е подготвена да договаря за промени в контракта за газови доставки сред България и турската компания " Боташ ", Министерството на енергетиката. какво не е наред с това съглашение, подписано от някогашната служебна власт на президента Румен Радев.
Обвиненията към Лена Бориславова
Бившият министър председател и съпредседател на ПП-ДБ Кирил Петков още веднъж е обект на подозрения, че е влезнал във властта непозволено. Сайтът твърди, че някогашната началничка на кабинета му Лена Бориславова е фалшифицирала подписи и документи, с цел да може Петков бързо да излезе от управлението на съдружие през 2021 година Тогава той стана длъжностен министър на стопанската система, а след това с Асен Василев направиха партия " Продължаваме промяната ".

Бориславова разяснява пред Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР