Добрият сексуален живот не е само секс. Това е много

...
Добрият сексуален живот не е само секс. Това е много
Коментари Харесай

Занимания извън спалнята, които ще подобрят сексуалния ви живот

Добрият полов живот не е единствено секс. Това е доста повече. Начинът, по който вие и вашият сътрудник действате един към различен, атмосферата и пристрастеността са причина за чувствена полова среща. Спалнята не е единственото място, където можете да запалите огъня на пристрастеността, в противен случай може да разгорещите обстановката доста преди да ленете под чаршафите, единствено би трябвало да прочетете долните редове, където ви даваме някои елементарни препоръки. Ето някои неща, които можете да вършиме отвън спалнята, с цел да имате добър полов живот:
Прочетете още
Пазарувайте дружно

Пазаруването на облекла дружно може да усили половото напрежение сред вас и колегата ви. Виждайки, че сътрудникът ви опитва нещо привлекателно, елементарно може да ви възбуди и да ви води до спалнята за гореща сесия.

Гответе дружно

И двамата можете да извършите готвенето секси, като даже можете да включите в менюто си сметана, с цел да стане още по-горещо. Това несъмнено ще породи възприятие на пристрастеност и може да ви помогне да се свържете още повече.

Тренирайте дружно

Тренирайки дружно, вие двамата несъмнено ще запазите пристрастеността във връзката си. Виждайки цялата тази пот и предизвикателни пози от страна на колегата ви, сигурно интимните ви прекарвания ще са още по-горещи.

Планирайте взаимно пътешестване

Планирането на отмора или малко пътешестване ще провокира неспокойствие у вас двамата. Планирането на сантиментално бягство включва търсене на уютни хотелски стаи, маршрут и даже облекла за пътуването. Вълнението от прекарването на време дружно ще подчертае мощните страсти сред вас.

Танцувайте дружно

Танцът в скута, бачата или танго са доста чувствени и игриви, в случай че и двамата сте в въодушевление за секс. Да бъдеш непосредствен с колегата си и да правиш тези секси придвижвания ще възбуди и двамата, което ще докара до гореща нощ в спалнята малко по-късно. Целувките, докосванията, прегръдките сред танцовите придвижвания могат да бъдат също толкоз прелестни.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР