Добре, вашият асцендент е Овен. Какво обаче значи това за

...
Добре, вашият асцендент е Овен. Какво обаче значи това за
Коментари Харесай

Как асцендент Овен ще повлияе на всяка зодия, в която е

Добре, вашият асцендент е Овен. Какво обаче значи това за вас? Нека забележим в този материал: 

Овен (21 март - 19 април)

Това е вашата зодия и асцендент и както при всички, вие ще се чувствате мощни като бога на войната, на който вашият знак е кръстен. Хората ще ви търсят за отговори и в природата ви е да предоставяте помощ. Умът и интелектът ви ще бъдат употребявани от другари и сътрудници през това време; хората се доверяват на вашите хрумвания и отзиви.

Телец (20 април - 20 май)

Когато Телецът е обиден от асцендент Овен, дано просто кажем, че е композиция за ваучър. Прекарали сте задоволително време на мрачно - дали това се отнася до зимата или до някакво потиснато положение на незаинтересованост, към този момент няма значение. Събудили сте се и сте подготвени за развлечение. И не мислете, че заниманието не може да докара до нещо продуктивно. Със сигурност може и във вашия случай. Очаквайте царствено положително време, последвано от повишение на работата.

Близнаци (21 май - 20 юни)

Вие също ще почувствате прилив на мощ във вените си, само че защото сте Близнаци, ще се съмнявате, че съществува. Това е вашият огромен късмет, Близнаци; не е нужно да се съмнявате в това. Позволете си насладата, която ви идва. Влиянието на Овена чука на вратата ви сега, тъй че не го игнорирайте от боязън. Това е вашето време да блеснете, само че би трябвало да се оставите да продължите напред. Няма повече време за подозрения и сурово самооценяване, тъй че излезте от там и ги оставете да ви видят.

Рак (21 юни - 22 юли)

Може да почувствате неприятно възприятие на неодобрение от комбинацията с асцендент на Овен, Рак, и това в действителност може да бъде подтик за огромна смяна. Избягвате смяна за известно време; това е било в мозъка ви и знаете, че нещата не могат да останат такива, каквито са били. Овенът ще ви даде този подтик в вярната посока. Може да почувствате прилив на самочувствие - използвайте го и го насочете към личното си позитивно преимущество.

Лъв (23 юли - 22 август)

Големите фантазии постоянно са били в основата на това, което те кара да заблестиш и в този момент, повече от всеки път, ще искаш да проявиш тези огромни фантазии. Влиянието на силата на Овена ще повлияе на възприятието ви за действие; времето за сънуване свърши и е време да се работи в този момент. Този сезон ще усъвършенства това, което в действителност желаете и имате потребност, а вашето естествено чувство за предпочитание за достижение ще ви води до задачата. Така че, направете гол в този момент и не спирайте, до момента в който не стигнете върха.

Дева (23 август - 22 септември)

Всичко е добре във вашия свят с тази композиция с асцендент на Овен, Дева. Идва възприятие на доволство; ти самият надали можеш да повярваш, само че въпреки всичко има: мир. По подигравка на ориста, когато богът на войната Овен минава във вашия свят, това има успокоителен резултат върху вас. Може би се чувствате по-уверени в избора си и несъмнено ще почувствате духа на смяната. В този миг Овенът в живота ви може единствено да ви донесе изясненост.

Везни (23 септември - 22 октомври)

Никога не сте се чувствали в действителност удобно по време на въздействието на Овена и този път няма да промени този модел. Овенът разкрива най-лошото във вас, Везни и вие ще забележите. Ще се измененията към по-добро, тъй като в действителност виждате себе си като човек с огромен капацитет за положително, само че Овенът ще разкрие неприятното и с това ще би трябвало да работите. Опитайте се да останете оптимистични. 
 Какви са Овните съгласно кръвната си група? Какви са Овните съгласно кръвната си група?
Нека забележим на какви хора се разделят представителите на зодия Овен съгласно кръвната си група:  Хората от кръвна група " А: на зодия Ов...

Скорпион (23 октомври - 21 ноември)

Овенът въздейства на Скорпиона като това ще разкрие вашите най-мрачни мисли. Внимавайте за меланхолия в скоро време, само че също по този начин се пробвайте да избягвате разочарованието на почтени наблюдаващи. Сега ще се чувствате по-враждебно от всеки път. Разчитайте на своята нематериалност, с цел да ви преведе през по-леки, щастливи дни.

Стрелец (22 ноември - 21 декември)

Никога не сте имали проблем да възприемете въздействието на сътрудниците Огнени знаци и това не е по-различно. Овенът извежда вашия вътрешен боец и макар че вътрешният боец е податлив да мързелува, не и този път. Ще защитавате слабите и ще се борите с потисниците. Ясно ще видите вярното и неверното и ще извършите верния избор по какъв начин да постъпите. 

Козирог (22 декември - 19 януари)
 Какво да чакат Овните от любовта и кариерата до края на годината? Какво да чакат Овните от любовта и кариерата до края на годината?
Нека забележим дружно какво могат да чакат представителите на зодия Овен в своя кариерен и любовен път до края на тази година:  Кар...

Ако преди сте се чувствали амбициозни и насочени към триумфа, изчакайте, до момента в който почувствате силата на Овена върху тази ваша смела душа. Очаквайте по-големи планове и по-големи цели да бъдат основани и по които да се работи по време на този пренос, Козирог. Ще бъдете буйни за всичко, в което се въвличате, да не приказваме, че вашето заразно увлечение ще повлияе продуктивно на другите. 

Водолей (20 януари - 18 февруари)

С асцендент на Овен, Водолей, вие ще се борите с положителната борба, просто тъй като е вярно - и е време. Това обаче се отнася за вас, следва ви борба, за която сте добре готови и която ще спечелите. Това е добър период за вас, само че разберете, че няма да продължи дълго. Вземете каквото можете от суперсилата на Овен когато се чувствате нерешителни.

Риби (19 февруари - 10 март)

Докато Овенът е доста друг от Рибите, и двата знака са доста близо един до различен в Зодиака, което значи, че има черти на кръстосване, които ще изпитате тежко през този летен сезон. Ще откриете, че няма да отстъпите толкоз елементарно и че, в случай че би трябвало да кажете нещо, ще го извършите. През това време връзката ще ви бъде по-лесна, тъй че кажете какво имате поради и имайте поради това, което казвате, Риби. 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР