Добре че смених колите в последния момент. Добре че не

...
Добре че смених колите в последния момент. Добре че не
Коментари Харесай

Иван Гешев: Добре, че смених колите в последния момент

Добре че смених колите в последния миг. Добре че не убиха някой човек! За децата се тормозя, доста се изплашиха.

Това разяснява пред  " Епицентър "  главният прокурор Иван Гешев след гърмежа против неговия автомобил.

Експлозията пред кортежа на основния прокурор е стана към 11:45 ч. на пътя София - Самоков. Той е пътувал дружно със брачната половинка си и двете дъщери.

Гeшев е трябвало да пътува за Турция, само че взема решение да отиде на Боровец, с цел да поздрави младши прокурори. 

Късно през нощта се е прибрал от Украйна с бронираните коли. Именно тази замяна на колите избавя живота му. А за Турция е трябвало да пътува с други транспортни средства.

Говорителят на основния прокурор Сийка Милева уточни в изказване, че Гешев не е давал и няма да дава публично изявление по случая.

От пресцентъра на прокуратурата разпространиха известие, от което излиза наяве, че досъбедното произвеждане е за тероризъм, като законът планува затвор от 5 до 15 години. 

В изказването си Милева показва, че право да разгласяват информация от следствието имат единствено и само наблюдаващите прокурори, а след обещано позволение - представителят на основния прокурор и заместител основният прокурор и шеф на Националната следствена работа - Борислав Сарафов.

По-рано денем Сарафов разгласи, че гърмежът е целял ликвидиране, а не заплашване.

" Днес към 11:30 основният прокурор с автомобила си, пътувайки към София, на един доста огромен завой, на който скоростта се понижава – избухва гърмеж. Той е извънредно мощен. По сведения на очевидци, огненият дирек, който е изригнал, е бил с височина 4-5 метра. На място е открит кратер с дълбочина 30-40 сантиметра и диаметър от близо 3 метра ", заяви той.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР