До началото на Мастърс турнира в Индиън Уелс остава повече

...
До началото на Мастърс турнира в Индиън Уелс остава повече
Коментари Харесай

Рафаел Надал вече тренира в Индиън Уелс


До началото на Мастърс шампионата в Индиън Уелс остава повече от седмица, само че все пак Рафаел Надал към този момент се приготвя в „Рая на тениса“. Това стана ясно от фрагменти, оповестени на страницата на Матадора в Instagram.

В неделя (27 февруари) испанецът завоюва купата на ATP 500 шампионата в Акапулко, само че вместо да се отдаде на къса отмора е отпътувал за Калифорния още на идващия ден. Това обаче е разбираемо, защото Надал не е играл в Индиън Уелс от 2019 година насам и ще му е нужно повече време за акомодация към характерните условия.

Надал е троент първенец в шампионата, като салдото му е 54 победи и 10 загуби. Последната му към този момент купа в шампионата датира от 2013 година, когато надви над Хуан Мартин Дел Потро в мача за трофея (4-6, 6-3, 6-4). При последното си присъединяване преди три години испанецът също се показа мощно, достигайки до полуфинал. Тогава обаче Надал не излезе на корта против Роджър Федерер азради травма, получена в предходния дуел против Карен Хачанов.

Снимки от тренировката на Рафаел Надал в Индиън Уелс можете да видите ТУК:
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР