До края на тази година 12 смартфона ще получат новата

...
До края на тази година 12 смартфона ще получат новата
Коментари Харесай

Realme обяви списъка на смартфоните, които ще се обновят до Android 14

До края на тази година 12 смарт телефона ще получат новата версия на Android, в това число известният бюджетен модел Realme C55.

Миналия месец Realme разгласи програмата за ранен достъп до основаната на Android 14 фирмена среда UI 5.0 за смарт телефона GT2 Pro. Сега компанията показа листата на устройствата, които ще получат ранен достъп до Realme UI 5.0, и разгласява графика на актуализациите.

Списъкът включва съвсем три дузини устройства, а идващите смарт телефони на опашката след GT2 Pro ще бъдат GT Neo 3 и GT Neo 3 150W, като тези модели ще получат Android 14 още този месец.

Realme не посочва съответни дати, а единствено месеци и полугодия. Така да вземем за пример до края на тази година ще могат да се актуализират още 9 смарт телефона, в това число Realme 11 Pro, Realme 10 Pro, Narzo 60, както и известният бюджетен модел Realme C55.

През първата половина на 2024 година Realme UI 5.0 ще получат 11 модела, в това число сериите Realme 9 и Realme GT, а за втората половина на годината компанията е оставила своите най-бюджетни смарт телефони.

Струва си да се означи, че този график за ранен достъп до фърмуерите за Realme UI 5.0 се отнася единствено за Индия, тъй че описът с устройства може леко да се разграничава за другите райони.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР