От януари Samsung говори много за изкуствения интелект и изглежда

...
От януари Samsung говори много за изкуствения интелект и изглежда
Коментари Харесай

Автономията на Samsung Galaxy S25 ще се увеличи с 10% и това е само благодарение на AI

От януари Samsung приказва доста за изкуствения разсъдък и наподобява няма да спре дотук. Напротив, наподобява, че компанията възнамерява да разшири AI до допустимо най-вече елементи, в това число и батериите в идната серия флагмани.

Според ново известие, Galaxy S25, Galaxy S25+ и Galaxy S25 Ultra ще се оферират с „ AI на батерията “. Това по някакъв вълшебен метод ще удължи живота на батериите им с 10%.

Китайските съперници като цяло удължиха живота на своя Galaxy S тази година просто като сложиха ~10% повече потенциал на батерията в тях, само че това е прекомерно елементарно за Samsung (и значи, че не може изкуствено да задейства друга част от телефона). Така че вместо фактически да усили потенциала на батерията, Samsung ще се възползва от опциите на AI за отплата.

Дали има или не, няма значение — за какво не употребявате 5500mAh батерия в S25 Ultra да вземем за пример и по едно и също време с това не приложите този вълшебен Battery AI върху нея? Това е въпрос, който евентуално няма да получи отговор, само че въпреки всичко трябваше да го зададем.

Днешните клюки не престават да загатват, че Battery AI ще отстрани несъществените задания, с цел да усили общото време за работа, без да визира продуктивността на телефона. Така че няма да се понижава продуктивността на CPU и GPU, което евентуално е добра вест. По-подробна информация за това към момента не е налична.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР