Карлос Алкарас изглеждаше напълно способен да замени Голямата тройка на

...
Карлос Алкарас изглеждаше напълно способен да замени Голямата тройка на
Коментари Харесай

Френски радиоводещ: Алкарас има тялото на 78-годишен и никога няма да доближи Надал

Карлос Алкарас изглеждаше изцяло кадърен да размени Голямата тройка на върха в ATP Тура и даже да се съревновава с техните върхове. Испанецът се трансформира в най-младия номер едно в историята на тениса и завоюва две трофеи от Шлема още до навършването на своята 20 годишнина, само че нещата не се развиват изключително блестящо за Карлитос, откогато победи на Уимбълдън. Испанаецът е спечелил единствено една купа през последните 10 месеца и трябваше да се бори с редица травми, като сега неговата дясна предмишница е проблематичната зона и тъкмо тя беше повода за отказванията му от присъединяване в Монте Карло и Барселона.

Испанецът се завърна на корта в опит да отбрани трофея си от Мадрид, само че се видя, че е надалеч от най-хубавото си здравословно положение и последва отпадане от Андрей Рубльов в 1/4-финалната фаза, а международният номер три реши да не рискува усложняване на физическото си положение преди Ролан Гарос и през тази седмица няма да го забележим на Мастърса в Рим.

Всичко това наподобява кара Венсан Москато да не е оптимист за бъдещето на Алкарас в тениса. Бившият френски ръгби национал все още се препитава като радио водещ и артист, като се изрече много жестоко по адрес на 2-кратния " мейджър " притежател, до момента в който се опитваше да дефинира любимец за идния Ролан Гарос.

" Знаете какво споделят хората, а точно, че в старите тенджери се прави най-хубава чорба. Джокович не стартира по никакъв начин добре сезона, само че знаем неговата дарба да играе най-хубавия си тенис в шампионатите от Големия Шлем, а и вижте какво се случва с главните му съперници. Синер има своите проблеми, Рафа към момента не е в оптимална форма, а Алкарас е непрекъснато контузен.

Това момче се разпада като разтопен бонбон и към този момент има тялото на 78-годишен дъртак. Наследник на Надал ли? Та това момче има болежки на всяко едно допустимо място, а е единствено на 20 години. Обещавам да изям един плъх, в случай че Алкарас в миналото в действителност успее да се приближи до триумфите на Рафа. Той няма да завоюва повече от 3 трофеи в Големия шлем. По-скоро е правоприемник на някой като Анри Льоконт, а не на Рафаел Надал " - разяснява разпалено водещият.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР