В кода на сайта на Apple в Япония беше намерено

...
В кода на сайта на Apple в Япония беше намерено
Коментари Харесай

Apple Pencil Pro – на японския сайт на Apple беше намерено споменаване на нов стилус. Анонсът се очаква днес

В кода на уеб страницата на Apple в Япония беше открито споменаване на Apple Pencil Pro. Това е евентуален намек за различен нов артикул, който може да бъде анонсира на събитието, което стартира през днешния ден и ще бъде отдадено на таблетите iPad.

Кодът е открит в различен текст, който разказва GIF анимация за събитието на Apple. В него се загатва Pencil Pro няколко пъти. Алтернативният текст разказва изображението, както следва:

„ Зелена, жълта, оранжева и синя хартия са сгънати, с цел да образуват логото на Apple. Вътре в логото се вижда ръката на основателя, която държи Apple Pencil Pro и се готви да рисува. Оранжеви и розови пръски изригват от върха на Apple Pencil Pro, който е притиснат към долната част на логото, създавайки жива шарка на талази нагоре. Когато основателят върти Apple Pencil Pro сред палеца и показалеца си, розови, оранжеви и бели петна се въртят зад него и хартията се развява безшумно, до момента в който той се движи. “

В същото време, различният текст на уеб страницата на Apple в Съединени американски щати (и други региони) има изложение на изображението, което загатва Apple Pencil, а не Apple Pencil Pro. Може би е просто неточност и индивидът, който е въвел различния текст, е имал поради Apple Pencil.

Очаква се Apple да покаже новите модели iPad по време на събитието Let Loose, което ще се организира на 7 май от 17 часа. Слуховете допускат, че Apple може да показа освежен Apple Pencil със сменяеми магнитни накрайници и поддръжка на жеста с щипка.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР