Sony Xperia 1 VI ще бъде официално представен следващата седмица

...
Sony Xperia 1 VI ще бъде официално представен следващата седмица
Коментари Харесай

Много нови промо изображения на Sony Xperia 1 VI изтекоха онлайн

Sony Xperia 1 VI ще бъде публично показан идната седмица на 17 май и с наближаването на деня, осведомителните течове в действителност стартират да се появяват. Изглежда, че всеки ден можем да забележим нещо ново и през днешния ден имаме да ви покажем още няколко рендера.

Изглежда, че те са публично основани от Sony за промоционалната акция на Xperia 1 VI, която ще стартира незабавно след формалното му показване. Едно от изображенията удостоверява слуховете за телефото обектива на телефона, който ще варира от 85 мм до 170 мм, спрямо 85 мм до 125 мм на Xperia 1 V.

Това наподобява е единствената камера в Xperia 1 VI, която фактически е получила хардуерен ъпгрейд, защото останалите наподобява са заимствани от предшественика. Носят се клюки, че Sony най-сетне е обединила всичките си приложения за камера в едно и това единствено по себе си може да бъде от по-голяма изгода при използването от всеки нищожен хардуерен ъпгрейд.

По-ранните клюки, че купувачите ще получат достъп до някои стрийминг филми от Sony Pictures, също наподобява се удостоверяват от едно от тези изображения. Тук също се вижда и съществуването на батерия от 5000 mAh, както и поддръжка на безжично зареждане и назад безжично зареждане.

Очаква се в основата на Sony Xperia 1 VI да стои процесора Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 с по-ниско и малко по-широко съответствие на страните от 1 V (според слуховете, че е 19,5:9) и може даже да се откаже от 4K разграничителната дарба на екрана, като в същото време се поддържа периодичност на освежаване от 120 Hz. Моделът ще работи с Android 14 от първия ден и ще получи 12/16 GB RAM.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР