ДНК организира отворена лекция във Варна на тема Кариера и

...
ДНК организира отворена лекция във Варна на тема Кариера и
Коментари Харесай

Агитират млади хора от Варна да станат родители по-рано

 ДНК провежда отворена лекция във Варна на тематика " Кариера и семейство. Как да наредим своя пъзел? "

Втората лекция от поредицата ще се организира във Варна, на 5 юни, в Икономически университет – Варна, зала " Аула “, от 18:00 часа, с вход – свободен.

Събитието има за цел да показа гледните точки на демографския проблем у нас, младежите да покачат информираността си за последствията от отлагането и за какво е значимо да възнамеряват своето семейство в точния момент. Инициативата ще събере на едно място видни общественици, известни лица и експерти в региона на медицината и демографските въпроси, измежду които са Андрей Арнаудов, доктор Милен Врабевски, доцент Георги Бърдаров, психолога Ани Владимирова и проф. доктор Емил Ковачев.

Събитието ще предизвиква всички мъже и дами в детеродна възраст, които по разнообразни аргументи към момента отсрочват, да помислят по кое време ще е най-подходящият миг за тях да имат деца. Защото огромната Национална идея е да бъдем сполучливи и щастливи тук, в България.

Събитието е част от акцията на ДНК – " Направи го в този момент “.

Направи го в този момент – ДНК на бъдещето е осведомителна и обществена акция от ново потомство.

През 2019 и 2020 година акцията ще подтиква и предизвиква да основат живот двойките или фамилиите, които нямат репродуктивен или различен здравословен проблем, а се двоумят да имат първо или последващо дете. Така емблематичното за ДНК Национално кръщене ще се организира през есента на 2020 година, по избор на родителите, за всички деца – участници в акцията, заченати сред 1 март и 31 декември 2019 година

Тази година, за първи път, 20 фамилии, записали се в акцията, ще имат опцията да получат " ДНК пакет “ с най-важните такъми, нужни за детето през първите 12 месеца от живота му: облекла, пелени, храна, козметика и други

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР