Дни след 1 октомври, от пенсионерски клуб Отдих“ отбелязаха Деня

...
Дни след 1 октомври, от пенсионерски клуб Отдих“ отбелязаха Деня
Коментари Харесай

В Западен отбелязаха Международния ден на възрастните хора

Дни след 1 октомври, от пенсионерски клуб „ Отдих “ означиха Деня на възрастните хора. Специални посетители на тържеството бяха кметът на регион „ Западен “ Димитър Колев и заместникът му Димитър Караилиев.



„ Благодаря ви за това, че имам опцията да споделя още веднъж този хубав празник с вас. Бих желал да изразя моята благодарност, почитание и любов към вас. Желая ви здраве, сили, и спокойни дни, бъдете до младите, подкрепяйте ги и им помагайте с мъдростта и скъпия житейски опит, който имате “, обърна се към тях Димитър Колев, който беше приветстван от ръководителя на клуба доктор Лилия Учкунова. 

По традиция Международният ден на възрастните хора се отбелязва на 1 октомври, като е одобрен като подобен от Организация на обединените нации през 1990 година. Събитието се отбелязва с действия за повишение на емпатията, публичната осведоменост и сензитивност по отношение на проблемите, с които възрастните хора се сблъскват като проблемите, свързани със стареенето, малтретирането на възрастни хора и други. Това е и ден, в който се означават приносите, които възрастните хора имат към обществото. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР