Дневен хороскоп за 07.06, неделя, изготвен от Светлана Тилкова -

...
Дневен хороскоп за 07.06, неделя, изготвен от Светлана Тилкова -
Коментари Харесай

Неочаквано големи финансови постъпления за една зодия в почивния ден

 Дневен хороскоп за 07.06, неделя, направен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Независимо от някоя усложнения в живота ви в почивния ден ще настъпи естетика. Ще се уверите, че сте задоволително мощни и се справяте без непозната помощ със отговорностите си. Пазете се да не обидите някого с недомислени думи. Причината за проблемите ви в този ден е във вас, поради безпричинната ви свадливост и критикарстване. През целия ден сте изтощени и нямате предпочитание за развлечения с обичаните си хора. Не пропускайте сантименталните мигове, тъй като ще съжалявате. Колкото и да сте изтощени, сексът ще ви зареди с нови сили и ще остави незабравима диря у вас.

ТЕЛЕЦ 

Радвате се на закрилата на Съдбата в този почивен ден. Въпреки това нямате право да мислите, че сте неповторими и незаменими  и че би трябвало да ви бъдат опростени грешките. Запознанствата са нежелателни. Трябва ви време да обмислите предложенията от предходният ден, по тази причина го сторете на мира вкъщи. Вечерта си останете вкъщи и се успокойте след напрегнатият ден. В връзките с обичания бъдете въздържани в изложение на страстите. Семейните дами ще изживеят незабравими полови удоволствия. Не изневерявайте!  

БЛИЗНАЦИ

Анализирайте дейностите си и постигнатото в почивния ден. Денят е удобен за другарство с сътрудниците ви, за разрешаване на персонални проблеми. Моят съвет е да деянията фикция и досетливост за намиране на решение. Не е изключено да изявите нови качества и да блеснете в обществото със знанията и с интелекта си. Неуспехите денем ще се отразят на връзките ви в фамилията и с обичаните ви хора. Рискувате да ги отдалечите от себе си. Вечерта се постарайте да си създадете незабравими мигове и да се отдадете на полови удоволствия, с цел да се сближите още веднъж.

РАК 

Днес, макар че деня е почивен, сте в положително въодушевление  заради непредвидена вест за финансови приходи. Предстоят ви забавни и запаметяващи се срещи, които не трябва да отказвате. Не се усамотявайте. Разговорите с хора ще ви се отразят добре. Справяте се чудесно с работата си. Подгответе се за значимите настоятелен срещи, които отложихте предходния ден. От сутринта сте в положително въодушевление и имате опция да докажете възприятията си. Не оставяйте без внимание обичания, в случай че сте си вкъщи, пригответе апетитен обяд и вечеря. Не отхвърляйте на колегата си половите преживявания.

ЛЪВ

Поставете с нерешителност ново начало на работното си място, в случай че не сте си взели отпуск или работите по график в почивния си ден. Ще бъде сполучливо. Имате задоволително сили, с цел да се справите с всичко. Бъдете мнителни при запознанствата, изключително към наложените. Не са изключени провокации и опит да ви употребяват. Следобед ви чака незабравима сантиментална среща. Несемейните дами ще осъществят ново запознанство, което може да се окаже търсената обич. Сексуалните ви контакти би трябвало да са добре преценени, с цел да си спестите болесттите на половата система и инфекциите.

ДЕВА

Денят, макар че е почивен, е изпълнен с не малко несъгласия и е най-добре, в случай че ви е допустимо, да си останете вкъщи. Мислите по какъв начин да спечелите пари и дали да не промените работата си, само че е по-добре да не избързвате. Вгледайте се в себе си. Избягвайте  разправиите с сътрудниците и безпричинните разногласия. Не се отхвърляйте от приятните сантиментални мигове, които са ви подготвили обичаните ви хора. Подарете им цялата си любов. Сексът ще ви достави взаимна приятност. За да сте спокойни, изключете телефоните си и се отдайте на възприятията си.

ВЕЗНИ                                                                                                                                                   

На работното място се справяте чудесно със дилемите си. Деловите срещи, макар че деня е почивен са сполучливи, в случай че не спорите и не налагате мнението си. Обмислете направените ви настоятелен оферти. Безработните да си потърсят работа. Постарайте се да не прекалявате с претенциите си към вашите сътрудници, с цел да не се окажете сами против всички. Опитите ви да спечелите сърцето на обаятелен мъж ще се окажат напразни в този ден, тъй като чарът не е гаранция за честност. Не се опитвайте да го привлечете с дарове, а в случай че ви обърне внимание, на бързайте да се отдавате на интимни мигове.  

СКОРПИОН

Общувате с лекост в почивния ден. На работното място не са изключени компликации, с които се ще справите ослепително. Проявявайте с мярка щедростта си. Денят не е подобаващ за изясняване на връзките с деловите ви сътрудници. На работното място бъдете търпеливи и тактични. Работете без да сте прекомерно припрени. Интимните ви сътрудници са се отдалечили, поради подозрения, че им изневерявате. Не се опитвайте да се сдобрявате в леглото, тъй като даже и да се стигне до полов контакт, той няма да оправи връзките ви.

СТРЕЛЕЦ

Най-важната ви задача е да обърнете внимание на себе си в почивния си ден, тъй като от работа нямате време да задоволите своите потребности. В деловите връзки очаквайте проблеми. При опция отложете плануваните срещи и диалози. Бъдете нащрек към новите си познати. В деловите връзки също очаквайте проблеми. При опция отложете плануваните срещи и диалози. Изпълнени сте с готовност да сте обичани. За страдание не сте потвърдили на интимните си сътрудници, че споделяте възприятията им. Ако имате предпочитание за полови удоволствия, само че интимния ви сътрудник е дистанциран, не настоявайте. 

КОЗИРОГ

На работното място сте в стихията си, макар че деня е почивен. Работата ви спори. Не проявявайте прибързаност, бъдете търпеливи, с цел да постигнете освен триумф, а и самопризнание от вашите сътрудници, което е значимо за вас. С експанзия и дебелоглав няма по какъв начин да постигнете положителни резултати. Имате възприятието, че губите увереността в себе си. Ако сте на работното място, не се преуморявайте! Бъдете търпеливи. От сутринта ви е обзела ревнивост. Глождят ви подозрения във верността на вашите обичани. С съмнения нищо няма да постигнете. След разправията денем не се надявайте, че ще имате приятни интимни преживявания.

ВОДОЛЕЙ

Променливи и разсеяни сте в почивния ден, макар че постоянно успявате да се концентрирате, само че този път умората ви повлиява. Бъдете деликатни, с цел да не допуснете неточност, в случай че решите да сте прибързани. Не пътувайте, даже и в случай че е за забавление. Запазете успокоение, каквото и да става, с цел да си спестите нерви и съществени спорове. Очаквайте предложение за нова работа. В фамилията ви назрява спор. Изневерили сте и са ви разкрили. Трудно ще намерите опрощение за дейностите си. Не и с демонстрация на експанзия. Сексът с брачния ви сътрудник ще остане единствено в фантазиите ви. Не се домогвайте до това.

РИБИ

Въпреки компликациите по пътя си в почивния ден имате опция да поддържате връзка с вашите настоятелен и брачни сътрудници, с цел да разрешите проблеми свързани с професионалния и с персоналният ви живот. Денят е добър за пътешестване, само че с внимание. Ако действате добре премислено преценявайки следствията, ще се справите сполучливо. Звездите ви защищават от непредвидени проблеми в персоналния живот. Отдалечили сте се от обичаните си хора. Опитайте се да създадете сантиментална конюнктура и да възвърнете у колегата си желанието на полови удоволствия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР