Днес ви представяме алтернативен начин за използване на лака за

...
Днес ви представяме алтернативен начин за използване на лака за
Коментари Харесай

Трик, за който не подозирате - напръскайте краката си с лак за коса и вижте какво ще се случи

Днес ви представяме различен метод за потребление на лака за коса.

Оказва се, че лакът за коса може да се употребява освен за опазване на стила на прическата, само че и за изцяло други цели. Например напръскайте краката си.

Невероятно, само че факт! Моя другарка върви непрекъснато на токчета. Можете да я видите обута в маратонки, кецове единствено на утринен джогинг или разходка в гората. В други моменти тя носи стилни панталони, сандали или ботуши на висок ток. Честно казано, даже малко й завиждах, тъй като след няколко часа на токчета краката ме боляха извънредно, обувките ми убиваха на краката и се образуваха мазоли. Красотата изисква жертви.

Но един път, по време на диалог с другарка, се оплаках, че би трябвало да нося балеринки, шегувайки се, че за краката ми не са подобаващи обувки на висок ток. Показах й краката, като гипсирани и се оплаках от мазоли, които сигурно се появяват безусловно няколко часа откакто съм на токчета.
 Лакът за коса може да аргументи диабет Лакът за коса може да аргументи диабет
Група химикали, известни като фталати, които се съдържат в някои козметични артикули могат да причинят диабет. Химикалите се съдържат...

Тогава приятелката ми разкри тайната си, сюрпризирана, че към момента не знам за нея. За да се чувствате удобно в обувки с токчета и да забравите за изтощените крайници и неприятните мазоли, просто би трябвало да пръснете краката си с елементарен лак за коса.

Факт е, че главната причина за мазоли по краката е хлъзгавата вътрешна повърхнина в обувката. Докато носите чехли, кракът може да се движи напред, обратно, което води до неудобства. Нанесете на крайници си с лак за коса и той ще прилепне компактно към стелката, правейки придвижването доста по-лесно.

На идващия ден пробвах това приложение с лака за коса. Резултатът беше необикновен - прекарах целия ден в обувки на висок ток и, ето, въобще не си нараних краката! Сега все по -често употребявам лак за коса не по предопределение.

Закрепване на стелката. Друг проблем с обувките е, когато стелката се отлепи - лакът за коса ще ви помогне да залепите стелката за малко.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР