Днес следобед на официалния сайт на британския кралски двор бе

...
Днес следобед на официалния сайт на британския кралски двор бе
Коментари Харесай

Родителите на Меган Маркъл на среща с кралицата преди сватбата

Днес следобяд на формалния уебсайт на английския кралски двор бе оповестено обширно прессъобщение по отношение на идната женитба на принц Хари и Меган Маркъл .

В него се дава информация за самото събитие и се разкриват значими детайлности, към които се генерираха редица спекулации в последните дни.

В отворено писмо към принц Хари братът на Меган Маркъл съобщи, че нито той, нито родителите им са поканени на сватбата. Това е изрично опровергано в изказването на Кенсингтън , само че единствено за майката и бащата на булката.

Today we have provided an update on the Wedding of Prince Harry and Ms. Meghan Markle.

Read the full statement here: https://t.co/bhrPnJtrNm
— Kensington Palace (@KensingtonRoyal) 4 май 2018 година

" Принц Хари и девойка Маркъл нямат самообладание да посрещнат нейните родители в замъка Уиндзор за сватбата. Томас Маркъл и Дория Рагланд ще дойдат във Англия по-рано през седмицата преди събитието. Така ще могат да прекарат време със фамилията на принц Хари, в това число и с кралица Елизабет Втора ", написа в прессъобщението.

Родителите и на двамата младоженци ще имат своята значима роля в сватбения ден. Сутринта Меган Маркъл ще бъде в компанията на своята майка, подготвяйки се да отиде към олтара. Именно госпожа Рагланд ще я придружи до такава степен.

 Братът на Меган Маркъл с предизвестие към принц Хари
Братът на Меган Маркъл с предизвестие към принц Хари

Ответен удар

Подчертава се, че бъдещата брачна половинка на принц Хари е доста щастлива от обстоятелството, че ще може да показа този важен миг от живота си със своите родители. Младоженците и гостите на церемонията ще си спомнят и за починалата принцеса Даяна с помощта на сестра й Джейн, която ще произнесе тирада в нейна памет.

В огромния ден се чака първите посетители да стартират да идват в двореца Уиндзор още в 9:30 ч. Членовете на кралското семейство ще бъдат на мястото на събитието към 11:30-12 ч. Младоженецът и неговият брат и кум принц Уилям ще дойдат пешком, както традицията повелява.

Меган Маркъл ще потегли дружно с майка си от тайното място, където ще нощуват предходната вечер. Булката ще има една спирка преди да се причисли към гостите в храма. Тя ще дойде дружно с принц Джордж и принцеса Шарлот. Церемонията ще продължи към час.

Take a closer look at the Ascot Landau carriage, which will take Prince Harry and Ms. Markle on a procession through Windsor Town after their wedding. pic.twitter.com/pXHg2tIjKS
— Kensington Palace (@KensingtonRoyal) 2 май 2018 година

След това принц Хари и Меган Маркъл - към този момент законни брачен партньор и брачна половинка, ще се качат в определената от тях колесница, с цел да обиколят улиците на Уиндзор в границите на към 25 минути . Още детайлности по отношение на сватбения ден се чака да бъдат разкрити в идващите дни.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР