Днес SKODA анонсира нова топ-версия на изцяло електрическото си семейство

...
Днес SKODA анонсира нова топ-версия на изцяло електрическото си семейство
Коментари Харесай

Топ изпълнение L&K и за SKODA Enyaq

Днес SKODA анонсира нова топ-версия на напълно електрическото си семейство Enyaq, а точно емблематичното за марката Laurin & Klement осъществяване.

От Skoda споделят, че новото равнище Laurin & Klement (L&K) за двете съществени версии купе на Enyaq, се отличава с редица новости, които марката ще вкара в модификационното портфолио и на останалите представители на модела.

SKODA Enyaq L&K се предлага в две съществени версии- със задно и задвижване на четирите колела, като вследствие на нанесените оптимизации по задвижващата система, наличната мощ е 285 конски сили.

В резултат на това, версията на Enyaq L&K със задно задвижване- Enyaq L&K 85, дава обещание опция за ускоряване от 0 до 100 км/ч за 6.7 секунди, което е с съвсем 2 секунди по-добро достижение спрямо познатата сега на пазара версия на електрическия автомобил.

Подобрение се следи също по този начин и в свободния пробег на Enyaq L&K, а точно до 570 километра (WLTP).

Версията на Enyaq L&K със задвижване на четирите колела е в положение да предложи ускоряване от 0 до 100 км/ч за 6.6 секунди, както и свободен пробег от 550 километра.

Подобрения при Enyaq L&K се регистрират и във връзка с батерията, като тук тя може да бъде презаредена от 10 до 80% за под 30 минути, а самата тя идва с функционалност за подготовка за оптимално бързо зареждане, която ще бъде въведена и при останалите представители на модела от моделното им потомство 2024-а с начало на производството по-късно през тази година.

От Skoda анонсират, че предварителното затопляне на батерията може да се задейства автоматизирано, да вземем за пример когато автомобилът се насочва към станция за зареждане съгласно навигацията или водачите могат да го задействат сами в бордовата система на автомобила.

Основните дизайн промени при Enyaq L&K са свързани с тематичното осъществяване на интериора, включително две стилистични оформления- L&K Shell Design Selection и L&K Black Design Selection, нови и извънредни за версията предни седалки с затопляне, вентилация и масажна функционалност, многофункционален волан с затопляне и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР