Днес ще ви предложим една страхотна рецепта за следобеден сладкиш

...
Днес ще ви предложим една страхотна рецепта за следобеден сладкиш
Коментари Харесай

Тези кексчета с течен шоколад са истинско съкровище

Днес ще ви предложим една страхотна рецепта за следобеден сладкиш – кексчета с течен шоколад. Какви ти рецепта в действителност, та това си е същинска находка. Само ги направете и ще видите по какъв начин тези апетитни шоколадови изкушения ще се трансфорат в обичания ви сладкиш.

Ето и какви артикули ще са ви нужни:
✔️ 140 грама меко масло,
✔️ 3/4 чаена чаша захар,
✔️ 3 яйца,
✔️ 1/2 чаена лъжичка дестилат от ванилия,
✔️ 200 грама пресято брашно,
✔️ 1/4 чаена лъжичка сол,
✔️ 2 чаени лъжички бакпулвер,
✔️ 1/3 чаена чаша течен шоколад.

Добра концепция е преди да започнете да приготвяте сместа за кекс, да включите фурната да се загрява на 160 градуса, защото приготовлението е относително бързо.

Разбийте мекото масло със захарта, до момента в който сместа побелее. Прибавете двете яйца, като продължавате да разбивате. Когато получите еднородната примес прибавете първо подправките – солта, захарта и ванилията, а по-късно и пресятото брашно. Разбъркайте с дървена лъжица, до момента в който получите безпрепятствено тесто.

Подгответе формите за кексчета и поставете в тях намазани с масло хартиени формички. Така кексчетата няма да залепнат. Напълнете със супена лъжица 3 / 4 от формичките. След това прибавете една супена лъжица течен шоколад “. Вземете съчка за зъби и завъртете шоколада в кексовата примес – по този начин той ще проникне във вътрешността в кексчетата. Печете в загрятата фурна за към 20 минути. Това е нашата тествана рецепта за кексчета с течен шоколад!

Добър вкус!

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР