Осигурилият си предсрочно титлата във Франция тим на Пари Сен

...
Осигурилият си предсрочно титлата във Франция тим на Пари Сен
Коментари Харесай

ПСЖ отказа Ница от борбата за местата в Шампионската лига

Осигурилият си предварително купата във Франция отбор на Пари Сен Жермен победи с 2:1 Ница и постави завършек на очакванията на домакините за третото място в класирането, което дава право на присъединяване в Шампионската лига.

Старши треньорът на столичани Луис Енрике заложи на пробен състав, само че това не повлия на представянето на отбора му, който стигна до два гола в границите на пет минути в средата на първото полувреме посредством Брадли Баркола и Йоран Заге.

Малко по-късно Мохамед-Али Чо върна един гол за домакините, само че в оставащия час до края на дуела те по този начин и не съумяха да стигнат до изравняването. Пречка пред това се оказа и аленият картон на Мелвин Бард в 75-ата минута, който остави Ница с 10 души на терена.

В класирането кръг преди края ПСЖ е със 73 точки и води с девет пред втория Монако. Ница е на пето място с 54 точки, на четири зад третия Лил.

В различен дуел, игран късно нощес, Реймс се наложи на Олимпик Марсилия с 1:0. Единственото попадение в мача се оказа автоголът на Шансем Мбемба в 33-тата минута.

Загубата на практика лишава марсилци от присъединяване в европейските клубни шампионати през идващия сезон. Отборът е на осмо място в класирането с 47 точки, на три зад шестия Ланс.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР