Комерсиалната музикална станция Greatest Hits Radio отбеляза нов тласък в

...
Комерсиалната музикална станция Greatest Hits Radio отбеляза нов тласък в
Коментари Харесай

BBC Radio удари, тъй като новата станция на Кен Брус Greatest Hits Radio печели война за броя на слушателите

Комерсиалната музикална станция Greatest Hits Radio означи нов подтик в слушателите, като в този момент може да се похвали с по-голяма публика от BBC Radio 1, съгласно последните данни.

Станцията, която е хазаин на няколко някогашни диджеи на BBC, в това число Кен Брус и Саймън Майо, записва междинна седмична публика от 7,69 милиона от януари до март тази година.

Това е 14% нарастване, съвсем милион повече по отношение на 6,75 милиона през предходното тримесечие и голям скок от 50% по отношение на 5,12 милиона миналата година.

Успехът на Greatest Hits Radio може да се дължи на подписването на огромни имена като Кен Брус, който се реалокира от BBC Radio 2 през април 2023 година, носейки със себе си доста обичания Popmaster quiz.

Саймън Мейо, някогашен водещ на Radio 2 drivetime, показва същия слот в Greatest Hits Radio от март 2021 година Други телевизионни оператори, които в миналото са имали дългогодишни излъчвания по радио BBC, в това число Пол Гамбачини, Джаки Брамбълс, Алекс Лестър и Р...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР