Днес по искане на прокуратурата в Районен съд-Варна ще бъде

...
Днес по искане на прокуратурата в Районен съд-Варна ще бъде
Коментари Харесай

Съдът във Варна решава дали да остави в ареста двамата, заключили и тормозили служителка в склада на магазин

Днес по искане на прокуратурата в Районен съд-Варна ще бъде определена  мярката за неотклонение във връзка с двама мъже, надлежно на 38 и на 32 години, привлечени към наказателна отговорност за незаконно отнемане от независимост и заплашване на млада жена от Варна, оповестиха от пресслужбата на институцията.

Както Varna24.bg заяви, Районна прокуратура – Варна притегли към наказателна отговорност двама мъже, които в съучастничество лишили незаконно от независимост млада жена от Варна и отправяли към нея закани за ликвидиране.

К.Т. на 38 години и Б.Б. на 32 години бяха арестувани за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващ прокурор за довеждането им пред съда за установяване на мярка за неотклонение. 

Разследването е почнало откакто жертвата на похищението сама алармирала за случилото се органите на реда. Според събраните досега доказателства, в интервала 19-20 януари 2022 година младата жена е държана срещу волята й от  К.Т. и Б.Б. Тя била чиновник в магазина на 38-годишния мъж, който дружно със собствен другар и трето неустановено все още лице я задържали срещу волята й в склада на комерсиалния обект. Мъжете отправили към нея закани за разпра по отношение на съмнения за кражба, осъществена от потърпевшата. На дамата са били нанасяни и удари, от които не са й породени съществени телесни пострадвания.

Работата по случая продължава под управлението и надзора на Районната прокуратура във Варна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР