Днес над по-голямата част от страната облачността ще е разкъсана,

...
Днес над по-голямата част от страната облачността ще е разкъсана,
Коментари Харесай

Днес слънчево с максимални температури между 9° и 14°

Днес над по-голямата част от страната облачността ще е раздрана, междинна и висока. Ще духа до сдържан, тук-там северно от планините - краткотрайно мощен югозападен вятър; с него ще се придвижва топъл въздух. Покрай Дунав и в тук-там в Горнотракийската равнина ще се задържи съвсем безшумно и мъгливо, там температурите ще останат ниски. В останалата част от страната преобладаващите оптимални ще са сред 9° и 14°, в София - към 12°.

Това е прогнозата за времето на Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините ще има раздрана междинна и висока облачност. Ще духа мощен вятър от запад-югозапад. Дневните температури ще се покачат и оптималната на височина 1200 метра ще е към 12°, на 2000 метра - към 4°.

Над Черноморието облачността ще е раздрана, междинна и висока. Преди обяд тук-там ще има мъгла или понижена видимост. Ще духа сдържан южен вятър. Максималните температури ще са 9°-12°. Температурата на морската вода е 9-11°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 48 мин. и залязва в 16 ч. и 52 мин. Продължителността на деня е 9 ч. и 3 мин. Луната в София изгрява в 8 ч. и 33 мин. и залязва в 16 ч. и 58 мин. Фаза на луната: новолуние.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР