Днес мислете за бъдещето, плановете ви ще са успешни. Вижте

...
Днес мислете за бъдещето, плановете ви ще са успешни. Вижте
Коментари Харесай

Днес мислете за бъдещето, плановете ви ще са успешни

Днес мислете за бъдещето, проектите ви ще са сполучливи. Вижте какво вещаят звездите за вас.
Овен
Мислете за бъдещето. Именно то през днешния ден заслужава Вашето изключително внимание. Малките пропуски, неточности и незавършени работи през днешния ден ще останат незабелязани, само че по-късно ( и несъмнено – в най-неподходящия момент), за тях обезателно ще Ви припомнят. Затова всичко, за което се захващате през днешния ден, се пробвайте да извършите безупречно. Денят се оказва доста уморителени и във физическо, и в прочувствено отношение. Само че да възстановите душевните си сили напълно не е мъчно: за задачата от изгода ще Ви бъде общуването с членовете на фамилията и със старите другари.
Телец
Не е ли извънредно време, да почистите своята квартира. Организирайте си основоно почистване и започнете от рано сутринта. Пуснете прахосмукачка и изнесете най-накрая боклука! Това може да стане и преди работа. А настроението Ви очевидно ще се усъвършенства.
Близнаци
Tрябва да сте извънредно деликатни в работата. Има огромна възможност за неуспехи, а и за досадни неточности, към които някой безусловно ще се стреми да притегли вниманието на шефовете. Бъдете извънредно деликатни, в случай че се наложи да имате работа с недоброжелатели или с хора, които не са Ви симпатични: през днешния ден може да станете жертва на техните интриги. Тези, които Ви обичат, са снизходителни към Вашите недостатъци, и по тази причина през днешния ден ще Ви простят както прищявки, по този начин и пропуски. Денят е подобаващ за сантиментални срещи и за излизане в обществото. Възможни са непредвидени дарове.
Рак
Макар че началото на деня няма да е богато на събития, Вие ще сте неспокойни. Причина за безпокойствие в действителност има – скоро ще се обясни, че Вашите позиции не са по този начин надеждни, както е изглеждало по-рано; приятелите също не са надеждни, а обичания човек – не по този начин обичан. Не бързайте! Обстоятелствата през днешния ден не са задоволително удобни, само че огромна част от подозренията Ви са подбудени от характерното разбиране на света, което Ви е свойствено през днешния ден. Трябва да се направи пауза, да се отсрочи решаването на значими въпроси и да сте внимателни в изявленията си. Скоро ще разберете, че нищо не е по този начин неприятно.
Лъв
Ако някой изобщо може да бъде наименуван убеден в себе си човек, това сте Вие. Може би напоследък Ви се е иоскало нещо да измененията, и през днешния ден това предпочитание ще избухне с цялостна мощ. Тогава за какво да се сдържате? Вие чудесно знаете пред кого и като какъв желаете да се визиите. Това са първата и последната крачка. Всичко, което остава за Вас е, да запълните пространството сред тях. Разбира се, това е по-лесно да се каже, в сравнение с да се направи и затова ще имате съображение да сте извънредно горди със себе си.
Дева
Надеждност и непоклатимост ще са това, което през днешния ден толкоз доста ще Ви се желае от връзките с Вашия обичан човек. Само че това напълно няма да бъде по този начин просто, а ще се разграничава доста от Вашите показа за това, какво и по какъв начин би трябвало да бъде. Нямате различен избор, с изключение на да се постараете да намерите приблизително аритметичното.
Везни
Така Ви се желае да споделите с приятелката всичко това, което става сред Вас и Вашия обичан човек! Но преди да започнете описа си, помислете дали това няма да стане мотив за недоеолство от страна на Вашия обичан човек? Не на всеки е прелестно да се изнасят на показ разнообразни страни на персоналния му живот пред непознати хора.
Скорпион
Определено не Ви доближават нови усещания. В резултат на това се появява предпочитание, въпреки и малко да измененията живота си, а това „ нещо ” може да е всичко, което Ви попадне пред погледа, да вземем за пример връзките с човек, който откровено Ви обича, и към който на процедура сте доста привързани. Промените могат да носят както положителен, по този начин и отрицателен темперамент, защото ще се ръководите извънредно от страсти., мимолетни стремежи и прищявки. Редом с Вас има човек, който е подготвен да Ви удържи от недомислени действия, да Ви даде добър съвет и да помогне за реализацията на сполучлив проект. Но Вие настойчиво ще преследвате своята линия, и както ще покаже времето – напразно….
Стрелец
През този ден ще сте загадъчни и непостижими както за своя обичан човек, по този начин и за останалите. Поведението Ви ще бъде толкоз непредсказуемо, а претекстовете – по този начин неразбираеми, че околните Ви хора ще се губят в догадки и подозрения. И напълно не е наложително, да могат да стигнат до правилен извод.
Козирог
Поръчките и разнообразните покупки неведнъж ще бъдат през днешния ден за Вас прелъщение. Възползвайте се от своя сериозен взор, с цел да не обръщате внимание на обявите за разпродажби и пообиколете, без да жалите краката си. Отложете неотложно удоволствията и в последна сметка това ще Ви спести доста време. Безпокойството Ви за пари ще се разсее незабавно щом осъзнаете, че не можете да извършите нищо в дадения миг. Приемете обстановката такава, каквато е, и се избавете от неприятности за много дълго време.
Водолей
Ще изпитате мощно предпочитание през днешния ден да пожалите своя обичан човек: да го приласкаете, да го погалите и да му обясните, че всичко ще бъде хубаво, и то саъвсем скоро… Имайте поради, че доста мъже възприемат жаленето като оскърбление на тяхното достолепие. Преди да дадете воля на възприятията си, убедете се, че Вашата половинка не счита така…
Риби
Атмосферата на деня подтиква към ексцентрични решения. Но с цел да реализирате това или това автентично желание, ще се наложи да се придържате към избрана дисциплинираност, а е допустимо да се наложи да пожертвате някои и други благоприятни условия. Започнатото през вчерашния ден ще има смисъл единствено в случай че се приключи до края на деня. Ако имате предпочитание за развлечения, от рано се погрижете за техническата сигурност. Любовните връзки Ви дават обещание изненади, като не всички от тях ще са приятни, изключително в случай че става дума за интимна непосредственост.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР