Днес Левски загуби с 1:2 в контрола срещу Марица, но

...
Днес Левски загуби с 1:2 в контрола срещу Марица, но
Коментари Харесай

Мъри впечатлен от двама играчи на Левски, каза техните имена

Днес Левски загуби с 1:2 в контрола против Марица, само че наставникът на “сините ” Станимир Стоилов остана удовлетворен от видяното. След срещата Мъри отличи двама футболисти, които имат съществено израстване и не е изключено да се включат в някоя среща от efbet Лига. Става въпрос за гениите Дейвид Михалев и Антоан Стоянов.

“Днес съм много по-доволен от желанието на футболистите. Беше значимо, изключително националите, малко да поиграят. Като предпочитание и упоритост съм удовлетворен. Естествено множеството бяха млади футболисти, които би трябвало да се каляват в такива мачове. За страдание имаме някои проблеми с контузени играчи. Важно е да се подготвим след голямата пауза, която имахме, с цел да държим някакъв игрови темп.

По-важно е да се подготвим след голямата пауза. Доволен съм от всички, изключително националните състезатели се стараха. Резултатът не е както би трябвало, само че се стараха.

Завършихме шампионата на добра динамичност. След 21 дни пауза е мъчно да гадаем, само че се надявам футболистите да са в добър темп. Националите са в положително положение. Хосе трябваше да играе, само че с оглед травмата на Кристиян Димитров, го оставихме за на следващия ден.

Чандъров е осъден и по тази причина на следващия ден отново ще играе. Хосе имаше дълго пътешестване, не игра доста в националния на Панама. При него и тренировките ще са значими.

Има един-двама, които демонстрираха доста израстване. Дейвид младия (б.а. Дейвид Михалев) и Ачо Стоянов. Това са играчите, които ми вършат усещане. Започват да демонстрират положителни игри като динамичност и предпочитание. Единият е на 18-, а другият - не знам дали има и 17. Ще попадат в групата, а предвид на травмите може и да играят.

Предния мач имаше прекомерно безгрижно отношение. Днес съм удовлетворен от динамичността. Контролите са най-важните тренировки за футболистите ”, заключи Стоилов представянето на Левски в последните две контроли.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Владимир Иванов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР