Днес Jeep започна да приема редовни заявки за закупуването на

...
Днес Jeep започна да приема редовни заявки за закупуването на
Коментари Харесай

Първият електрически Jeep с повече от 10 000 заявки

Днес Jeep стартира да приема постоянни поръчки за закупуването на първата в историята си 100% електрическа кола- Avenger, като паралелно с това анонсира, че от 17 октомври моделът, който бе разполагаем за предварителни резервации, е генерирал повече от 10 000 поръчки за покупка.

, първите доставки към клиенти на който ще бъдат осъществени през втората четвърт на идната година, дава обещание свободен пробег от до 400 километра в смесен режим на употреба и до 550 километра в градски условия.

Електрическата версия на Avenger дава обещание мощ от 156 конски сили и въртящ миг от 260 Нм, а интегрираната на борда батерия е с потенциал от 54 kWh.

На наличните пазари- Италия, Франция, Германия, Испания, Белгия, Люксембург, Холандия, Австрия, Португалия и Полша, тази версия на модела се предлага на цена от 39 500 евро, както и с месечни вноски от по 249 евро.

На територията на Италия и Испания, Jeep Avenger се предлага също по този начин и в класическа версия с мотор с вътрешно горене- с 1.2-литров турбоагрегат с оптималната мощ от 100 конски сили.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР