Днес бяха лансирани социални-икономическите мерки. Нови мерки по-скоро няма, това

...
Днес бяха лансирани социални-икономическите мерки. Нови мерки по-скоро няма, това
Коментари Харесай

ГЕРБ: Румен Спецов спец ли е по източване на държавната хазна?

" Днес бяха стартирани социални-икономическите ограничения. Нови ограничения по-скоро няма, това са съществуващи ограничения. Новината е, че няма безплатна помощ, а тя се заменя от заеми. Това не подхожда с рекомендацията на Радев за обществото, те бяха да са целенасочени, навременни и безплатни. Това сподели по време на брифинг на Политическа партия ГЕРБ Томислав Дончев.

" Ще ви върна с две години обратно, когато избухна абсурда с къщите за посетители, а нашият министър Манолев бе замесен в него. Въпросното лице е наказано. Знам, че когато управляваш носиш отговорност за министри, шефове на организации и така нататък, и когато се случи нещо, тогава е моментът да покажеш какви стандарти следваш и от какво се ръководиш. Сега служебното държавно управление се намира в подобен миг ", добави той.

От ГЕРБ попитаха и правилно ли е, " че шефът на Национална агенция за приходите Румен Спецов е работил в НАП-София и в същото време е взел участие в сдружения и е имал дялове. Вярно ли е, че Спецов е бил притежател и шеф на сдружение, реализиращо обороти от милиони посредством продажби, без самото сдружение да има активи, сметки и наети на трудов контракт, това наподобява ли на куха компания, която е основана за да превърта обороти и да точи от държавната хазна. Вярно ли е, че Спецов е получил заповед на проверка? Вярно ли е, че преди да се освободи от собствеността на компанията, той е получил и ревизионната заповед от Национална агенция за приходите, че дължи над милион на държавната хазна? Поискал ли е Спецов удължение на връчването на ревизионния акт, което да му даде опция да може да се освободи от нова сдружение, за което той е бил осведомен към този момент, че би трябвало да възвърне над 1,2 млн. лв. източено Данък добавена стойност ", попитаха от ГЕРБ.

" Дружеството е трансферирано на рецидивист с доста други компании, които са източвали държавната хазна. Бил ли е Спецов познавач по източване на държавната хазна, попитаха още от партията на Бойко Борисов. В Национална агенция за приходите личният състав се демотивира и това може да докара до спад на приходите в хазната, сподели Кирил Ананиев.

Очаквайте детайлности.
https://www.facebook.com/PPGERB/videos/1219610688458662
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР