Григорова открои девет основни приоритета на Солидарна България, които са:

...
Григорова открои девет основни приоритета на Солидарна България, които са:
Коментари Харесай

Солидарна България се застъпи за връщането на необлагаемия минимум

Григорова открои девет съществени целта на " Солидарна България ", които са: работа, заплата, сигурност, ограничения за попречване на демографския колапс, стоп на източването на здравни и осигурителни фондове, отбрана на потребителите, опазване на българската енергетика, стопанска система с висока добавена стойност, за мира, за общочовешките полезности и без цензура, прикрита като битка с подправени вести.

Подходът на мачкане на по-слабите и на поклонение пред по-силните ще бъде преустановен сега, в който ние влезем в Народното събрание, съобщи Григорова и настоя за връщане на необлагаемия най-малко и диференцирано Данък добавена стойност за стоките от първа нужда.

Мая Манолова прикани да се мисли за след изборите. Единствената организация, която може да спре реставрацията на едноличния модел на Борисов, е " Солидарна България ". Ние сме единствените, които можем да бъдем спирачка към връщането на мутрите във властта. Затова ви предлагам три неща, на които да кажем " не " в тази акция: няма да се събираме с Бойко Борисов, няма да се събираме с Движение за права и свободи, няма да разделяме хората на леви и десни, тъй като хората са небогати, лъгани от партии и ограбвани от монополи, сподели Манолова.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР