Днес, BMW Group обяви, че през първата половина на 2022

...
Днес, BMW Group обяви, че през първата половина на 2022
Коментари Харесай

BMW Group с повече от двойно увеличение в продажбите си на 100% електрически автомобили

Днес, BMW Group разгласи, че през първата половина на 2022 година, групата е отчела повече от два пъти нарастване в продажбите си на 100% електрически коли.

Реализацията на напълно електрически коли на BMW Group- BMW и MINI, в международен мащаб е достигнала равнище от 75 891 единици, което съставлява нарастване от 110.3% в сравенние със същия интервал на 2021 година.

От BMW Group споделят, че въз основата на резултатите от първата половина на 2022 година, компанията има намерение да осъществя двойно нарастване в продажбите си на 100% електрически коли за календарната година, а като главен детайл от групата показват засиленият интерес към нейните артикули, като показват, че все още, за BMW i4 има повече от 34 000 поръчки за закупуване единствено на територията на Европа.

На фона на стартиралото единствено преди няколко дни произвеждане на флагмана BMW i7, от баварската марка анонсират, че през идната ще станем очевидци на началото на серийното сглобяване на i5, както и на напълно електрическите MINI Countryman и Rolls-Royce Spectre.

От BMW Group споделят също по този начин, че през първата половина на 2022 година, групата е съумяла да усили водачеството си в сегмента на премиум колите. За първото полугодие, компанията регистрира 1 160 443 продажби на BMW, MINI и Rolls-Royce, което съставлява намаляване от 13.3% спрямо рекордното за цялата история на групата пазарно показване през първите шест месеца на 2021 година.

С 1 016 541 продажби (-13.7%) за интервала януари-юни, марката BMW резервира статута си най-продавана в премиум сегмента.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР