Определеният от създателите си като Най-красивият в света спортен автомобил

...
Определеният от създателите си като Най-красивият в света спортен автомобил
Коментари Харесай

Електрическият CALLUM SKYE със стартова цена между 80 000 и 110 000 английски лири

Определеният от основателите си като " Най-красивият в света състезателен автомобил за разнообразни терени " напълно електрически модел SKYE на компанията CALLUM, към този момент е разполагаем за поръчка. Цената на автомобила към момента не е избрана от компанията, само че съгласно анонса, стартовата такава ще бъде сред 80 000 и 110 000 британски лири.

Пилотната на CALLUM самодейност SKYE беше обявена в края на предходната година, като тогава от компанията дадоха обещание, че електрическият автомобил ще бъде изпълнен със система за задвижване на четирите колела и батериен модул с потенциал от 42 kWh, задоволителни за изминаването на до 170 благи (около 270 километра).

, който е с съществени габарити дължина 4047 мм и широчина 1900 мм, тежи единствено 1150 кг, което е фактор и за впечатляващата му динамика- ускоряване от 0 до 96 км/ч за под 4 секунди.

SKYE, който ще означи международната си обществена премиера- под формата на прототипна версия, по време на Concours on Savile Row в Лондон (22-23 май).
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР