Днес Alpine обяви, че световната премиера на изцяло новото и

...
Днес Alpine обяви, че световната премиера на изцяло новото и
Коментари Харесай

Alpine A290 с премиера на Льо Ман 2024

Днес Alpine разгласи, че международната премиера на напълно новото и 100% електрическо пазарно предложение на марката- A290, ще се състои на 13 юни по време на програмата на именитото съревнование за устойчивост 24-те часа на Льо Ман, като дебютът на спортния електрически автомобил ще може да бъде проследен и онлайн на https://events.alpinecars.com/en/.

Към момента, от Alpine не споделят доста детайлности за първата в историята си напълно електрическа кола, само че въпреки всичко знаем, че моделът ще се предлага фабричен със за модела MICHELIN Pilot Sport EV и MICHELIN Pilot Sport S5 летни или MICHELIN Pilot Alpin 5 зимни гуми.

Също по този начин, от Alpine разпространиха и няколко изображения от , с помощта на които имахме опция да забележим неговият волан с интегриран контролер за промяна на режимите на работа. За него от марката споделят, че е въодушевен като визия и функционалност от тези на болидите във Формула 1 и идва с три обособени съществени позиции- OV (Overtake), RCH (Recharge) и Drive.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР