Джузепина Молинари празнува своя рожден ден. Тя става на 104

...
Джузепина Молинари празнува своя рожден ден. Тя става на 104
Коментари Харесай

104-годишна жена настоява да ѝ върнат шофьорската книжка, за да кара отново

Джузепина Молинари чества своя рожден ден. Тя става на 104 години. Жената от Северна Италия изяснява, че желае да бъде мобилна, а това е станало по-трудно. Но повода не се крие във възрастта ѝ. Властите са лишили шофьорската ѝ брошура и колата ѝ.

„ Живея тук на село. Няма месар и има липса на доста неща. С шофьорската си брошура и с колата ходех до прилежащия град Бондено, с цел да си купя дърва за печката. Шофьорската брошура е доста значима за мен “, уточни тя.

„ Това е рисков случай на експанзия на пътя “, споделят от полицията

Тя към този момент няма право да кара, откакто неотдавна е хваната от полицията да кара в кръг. Оказва се, че шофьорската ѝ брошура е невалидна от години, а колата ѝ няма застраховка. Автомобилът е бил иззет, предава RTL TV.

Снимка: ENEX / DE RTL

Жената заплаща санкцията си от 1000 евро. Плаща и застраховка за колата за 1300 евро, само че управляващите не връщат автомобила ѝ. Тя е пропуснала и голям брой медицински прегледи, нужни за издаване на годна шофьорска брошура, само че е решила да мине през всичко, с цел да си върне свидетелството за ръководство.

Лекарят от Спешна помощ бе откаран в „ Пирогов “ след случая

104-годишната Джузепина Молинари изяснява, че сега колелото остава главно нейно средство за напредване.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР