Джулия Фокс излезе на вечеря в Париж в петък вечер,

...
Джулия Фокс излезе на вечеря в Париж в петък вечер,
Коментари Харесай

Коса или рокля? Джулия Фокс шокира с екстравагантен тоалет

Джулия Фокс излезе на вечеря в Париж в петък вечер, избирайки изцяло неортодоксална визия за момента, носейки минирокля от течен силиконов каучук .

33-годишната актриса сподели извивките си в транспарантната рокля, която беше прикрепена с дребни сребристи фибички и проектирана да наподобява като композиция от коса и разтопена пластмаса .

Julia Fox shocks in a sheer minidress made to look like hair
— Page Six (@PageSix)
Дивият дизайн, който прегръщаше контурите на тялото на Фокс, беше основан по поръчка от Джоана Пражмо - базирана в Лондон дизайнерка, известна с облеклата си от силиконов каучук.

Актрисата съчета роклята без презрамки с миничанта в мраморнорозово и лилаво, супер тънки вежди и грим в железен цвят - подобен колорит на чантата.

Julia Fox wears a unique dress made with hair and melted plastic via
— Gina Lawriw (@GinaLawriw)
Тя също по този начин добави ръчно направени токчета от концептуалния основател Channastudio в черно и кафяво, които наподобяват като разтопени и включват големи части плат, прикрепени към пръстите .

Докато участва на филмовия фестивал в Кан през 2023 година, Джулия Фокс потвърди, че да бъде увита в найлон в действителност е фантастично.
 Джулия Фокс носи тази впечатляваща пола на Камерън Хенкок с транспарантен корсет на Джоана Пражмо на празненството във връзка 25-ата годишнина на Art of Elysium на филмовия фестивал в Кан.  Fox се появи на афтърпартито на Идолът на филмовия фестивал в Кан през 2023 година с тоалет, който наподобява като прекомерно огромно пончо с украшения в жанр смешник.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР