Джони Деп е счупил глезена си, съобщава ТМZ. Според сайта

...
Джони Деп е счупил глезена си, съобщава ТМZ. Според сайта
Коментари Харесай

Тежка травма накара Джони Деп да отложи всички свои изяви

Джони Деп е счупил глезена си, оповестява ТМZ. Според уеб страницата американските феновете на зездата ще би трябвало да изчакат, преди да го видят онлайн, защото като фрактурата постанова отсрочване на плануваните в Съединените щати концерти.

Източници, близки до холивудската звезда, са споделили пред медията, че " Джони и Hollywood Vampires забавят участията си поради лекарски рекомендации ".

Според сайтът носителят на премия " Златен глобус "  се е наранил по време на обществените изяви си в Кан, където участва на годишния кино фестивал, а по-късно е задълбочил контузията през престоя си в Лондон, където бе на концерт в памет на Джеф Бек, провел се в Royal Albert Hall.

Преди броени часове самият Деп показа повече за случилото в своя формален Instagram профил, публикувайки обръщение към почитателите си в платформата, завършено по начил, че да наподобява по този начин, като че ли е написано на печатна машина. В него той изяснява, че медицинският екип, който го е прегледал, настоятелно му е предложил да заобикаля всевъзможни действия в близкото бъдеще, в това число пътувания, както самичък прецизира. Това значи, че се постанова датите за турнето му с музикалната група, от която е част, да бъдат прекратени.

„ Аз и момчетата от бандата сервира откровените си извинения на Ню Хемпшир, Бостън и Ню Йорк, само че не се опасявайте, защото обещаваме невероятното ни шоу да стигне и до вас! Ще дадем най-хубавото от себе си, за да ви компенсираме ", написа той, поднасяйки още веднъж своите откровени извинения. " Изпращам ви цялата си обич и почитание ", приключва артистът.

 
Снимка: Getty Images
 

По всичко наподобява, че артистът планира да си почине, с цел да може европейските му участия да минат без проблеми, написа Българска телеграфна агенция. Те започват през юни и включват концерт в София, който по принцип се чака да се състои на дванадесето число от месеца. Той ще да бележи първата аудиенция на Джони у нас.

Наскоро стана ясно, уредниците на събитието у нас към този момент се подготвят неговите потребности, като звездата от  " Карибски пирати " е изискал да има подсигурени бутилка портокалов джин, италианска бира, френско вино и шампанско. За храненето си няма специфични условия, единствено чака да няма чушки в храната му.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР