Джон Дийтън, адвокатът, представляващ притежателите на XRP, наскоро се включи

...
Джон Дийтън, адвокатът, представляващ притежателите на XRP, наскоро се включи
Коментари Харесай

Цената на Биткойн ще скочи до $300,000 според известен адвокат

Джон Дийтън, юристът, представляващ притежателите на XRP, неотдавна се включи в Twitter, с цел да разиска евентуалния растеж на Биткойн. 

В скорошен туит Джон Дийтън, юридическият представител на притежателите на XRP , ангажира почитателите си в Twitter с дразнещ въпрос по отношение на бъдещите вероятности на Биткойн.

Понастоящем цената на Биткойн е към $30,300, а Дийтън допусна, че активът може да доближи впечатляващата стойност от $300,000, което би означавало удивително десетократно нарастване по отношение на актуалната му пазарна стойност.

Дийтън провокира полемика дали пазарната капитализация на Биткойн може един ден да доближи половината от тази на златото. По този метод той акцентира примамливия капацитет на преобладаващата криптовалута .

Освен това Дийтън обърна внимание на едно завладяващо развиване, обвързвано с Лари Финк, основен изпълнителен шеф на BlackRock, най-големия управител на активи в света.

Неотдавнашната смяна на позицията на Финк във връзка с Биткойн, в комбиниране с над 600,000 запитвания на клиенти за BTC на формалния уеб страница на BlackRock, послужиха за укрепване на оптимистичната вероятност на Дийтън във връзка с криптовалутата.

Освен това подаването на заявки за Биткойн борсово търгувани фондове (ETF) от известни финансови компании като BlackRock, WisdomTree, Invesco и Valkyrie Investments внесе нов оптимизъм на крипто пазара.  

Въпреки трайните провокации, като да вземем за пример регулаторния надзор, опасенията за инфлацията и макроикономическите фактори, Биткойн доближи годишен връх от $31,000.

Потенциалното утвърждение на тези ETF-и от Комисията по скъпи бумаги и фондови тържища на Съединени американски щати (SEC) би отбелязало забележителен стадий в крипто промишлеността.

Като цяло изказванията на Дийтън и последните събития допускат позитивна вероятност за бъдещето на Биткойн, което демонстрира, че в този момент може да е подобаващ миг за дълготрайните вложители да обмислят нахлуване на пазара.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР