Джо Джонас и Софи Търнър се съгласяват да задържат децата си временно в Ню Йорк, докато разводът продължава

...
Софи Търнър и Джо Джонас държат двете си малки деца
Коментари Харесай

Софи Търнър и Джо Джонас държат двете си малки деца в Ню Йорк засега като част от временно съдебно споразумение, подадено в понеделник, според документи.

Двете звезди са в разгара на развода след четири години брак.

Миналата седмица Търнър съди Джонас, искайки връщането на децата им в Лондон. Но временна заповед за съгласие, получена от CNN и подадена в Ню Йорк, показва, че актрисата от „Игра на тронове“ и певецът от Jonas Brothers са постигнали временно споразумение дъщерите им, родени през 2020 и 2022 г., да останат в щатите.

„Страните се съгласиха да впишат приложената предложена заповед за временно съгласие, без да се засягат претенциите и защитите на която и да е от страните, забраняваща отстраняването на децата на страните от юрисдикциите на окръжните съдилища на Съединените щати за южните и източните окръзи на Ню Йорк в очакване на по-нататъшно разпореждане на този съд“, се казва в документите.

В своята петиция миналата седмица Търнър очерта усилията на вече отчуждената двойка през изминалата година да намерят своя „завинаги дом“ в Англия и че преди края на брака им те взаимно са се съгласили да се установят в Обединеното кралство.

Техните деца „са както напълно включени, така и интегрирани във всички аспекти на ежедневието и културния живот“ в Англия, според петицията, в която също се казва, че очакват закупуването на нов дом, за който са били в преговори за договор и са планирали да затворят този декември.

„Джо търси споделено родителство с децата, така че те да бъдат отгледани както от майка си, така и от баща си, и разбира се също е добре децата да бъдат отглеждани както в САЩ, така и в Обединеното кралство“, каза негов представител пред CNN в изявление в време. „Децата са родени в САЩ и са прекарали по-голямата част от живота си в САЩ. Те са американски граждани.“

Двамата се ожениха през 2019 г. Джонас подаде молба за развод във Флорида по-рано този месец.

„След четири години прекрасен брак ние взаимно решихме да прекратим брака си по приятелски начин“, написаха те в съвместно изявление, за да обявят плановете си да се разделят. „Има много спекулативни разкази за това защо, но наистина това е единно решение и ние искрено се надяваме, че всеки може да уважи нашите желания за поверителност за нас и нашите деца.“

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР