Дженифър Лопес се появи на специална прожекция на новия ѝ

...
Дженифър Лопес се появи на специална прожекция на новия ѝ
Коментари Харесай

Няма по-красива жена от обичаната: Дженифър Лопес и бялата рокля от дантела, в която се влюбихме

Дженифър Лопес се появи на специфична прожекция на новия ѝ филм „ Омъжи се за мен “ през вчерашния ден в Лос Анджелис и не остави никого безучастен.

Както виждате, 52-годишната певица и актриса наподобява зашеметяващо, а повода за необятната ѝ усмивката евентуално е господинът, който я съпровожда. Да, приказваме за Бен Афлек, с който тя още веднъж се събра през лятото на 2021-ва, 17 години след огромната им разлъка.



Разгледайте фотоси от звездното събитие тук:
 Бенифър на специфична прожекция на кино лентата „ Омъжи се за мен “ в Лос Анджелис  Бенифър на специфична прожекция на кино лентата „ Омъжи се за мен “ в Лос Анджелис  Бенифър на специфична прожекция на кино лентата „ Омъжи се за мен “ в Лос Анджелис  Бенифър на специфична прожекция на кино лентата „ Омъжи се за мен “ в Лос Анджелис
Дженифър сияе в мини рокля от дантела. Влюбихме се в тази асиметрична дължина, която демонстрира невероятните крайници на звездата, само че и придава неустоима грациозност. Визията е приключена с обувки и чанта в златисти тонове.
 image2_16x9.png Възлите на ориста са в Телец и Скорпион: какви промени и изненади чакат всяка зодия На фокус


Белият цвят несъмнено не е инцидентен избор и съвършено пасва на новия ѝ екранен облик. Освен това напълно умерено можем да го и обявим за нейна запазена марка – спомняте ли си спиращата дъха бяла рокля на Джордж Хобейка, с която събра всички погледи на фестивала във Венеция?

Припомнете си я тук:
 Дженифър Лопес и Бен Афлек на аления килим във Венеция  Дженифър Лопес и Бен Афлек на аления килим във Венеция  Дженифър Лопес и Бен Афлек на аления килим във Венеция  Дженифър Лопес и Бен Афлек на аления килим във Венеция

„ Омъжи се за мен “ идва в кината на 11 февруари, когато ще кажем „ да “ на любовта дружно с Дженифър Лопес, Оуен Уилсън и Малума!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР