Дизайнерът продава бургери, припечелва от месарски цех и имоти Модният дизайнер

...
Дизайнерът продава бургери, припечелва от месарски цех и имоти
Модният дизайнер
Коментари Харесай

Едис Пала от „Сървайвър“ върти пет заведения

Дизайнерът продава бургери, припечелва от месарски завод и парцели

Модният дизайнер Едис Пала, чиято звезда изгря в приключенското шоу „ Сървайвър “ има забавна история зад тила си, написа Галерия. Освен че работи като касапин в фамилния месарски завод, създателят, в който тече сръбска, турска и албанска кръв, върти пет заведения в София. Той има парцели в столичния „ Студентски град “. Там най-известната верига е „ Пала бургер “.

Основно в бизнеса му оказват помощ неговите родители, подарявайки му опцията да учи, твори и живее зад граница. През множеството месеци от годината той се намира в Милано, Италия, където би трябвало да отбрани своята втора дипломна работа в областта на модата.

Там няма дом, само че за сметка на това в България поддържа цялостен дворец – с голям двор, басейн, жива растителност и внушителни украшения, част от екстериора.

За голямо отчаяние на дамите, с мераци към имуществото му, към този миг Едис в никакъв случай не е показал обществени близки връзки с жена.

Светските злословия приказват, че той има въодушевление към мъже. В предишното витаеше мълва, че има взимане-даване с щерката на Нончо Воденичаров – Кристина. Тя бе огромната изненада през 2015 година, когато Пала означи своя 20-и рожден ден с шумно празненство. С Кристина се познават от гимназията, а по-късно фамилиите им се трансформират в близки другари.            
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР