Димитър Рачков не се е държал така безумно, докато беше

...
Димитър Рачков не се е държал така безумно, докато беше
Коментари Харесай

Хитрата Анита не спира да цоца оглупелия Рачков!

Димитър Рачков не се е държал по този начин безумно, до момента в който беше с Мария Игнатова!
Димитър Рачков не се е разделил с своята Анита, както се предполагаше неотдавна. Двамата са още дружно, за неприятен шанс на комика, както към този момент се майтапят негови познати. Причина за изявленията им е фактът, че непристойно по-младата от него Димитрова не серпантина да го цоца. А оглупелият от рецесията на възрастта Рачков харчел ли харчел, с цел да я задоволи.
 Димитър Рачков
Димитър Рачков безусловно е обезумял по младата русокоска

Сега да вземем за пример двойката е в Дубай и даже разгласява своя сантиментална фотография за доказателство, че искрата още гори. Че по какъв начин няма да гори като има бол пари за напръскване?!… Рачков и Анита се щракнаха в заведение в Емирството, от което се вижда красива панорама с небостъргачите на Дубай.

Не можем да не отбележим, че до момента в който бе с Мария Игнатова, а това беше повече от девет години, Рачков в никакъв случай не се е излагал по този начин – да се фука къде пътува, къде яде и пие. Анита обаче очевидно е надалеч по-суетна и най-много меркантилна, колкото и той да си затваря очите и да твърди противното.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР